• BIST 107.401
  • Altın 173,640
  • Dolar 4,1031
  • Euro 4,9999
  • Samsun 11 °C
  • Ankara 10 °C
  • İstanbul 18 °C
  • “HAKEMİN YAPTIĞI BÜYÜK TERBİYESİZLİK”
  • ŞEHRİN SİYASETÇİLERİ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
  • UYSAL VE GÜNEŞ KAHROLDU
  • “HAKEMİN YAPTIĞI BÜYÜK TERBİYESİZLİK”
  • ŞEHRİN SİYASETÇİLERİ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
  • UYSAL VE GÜNEŞ KAHROLDU

Samsun 2. Gıda Fuarı sona erdi

Samsun 2. Gıda Fuarı sona erdi
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen ve 4 gün süren 2. Samsun Gıda Fuarı'nı 31 bin kişi ziyaret etti


 Samsun'da TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen "2. Samsun Gıda, İçecek Ürünleri Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistik Fuarı"nı 31 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ Samsun Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 23-26 Kasım tarihlerinde düzenlenen fuara, 80 firma ve Gürcistan, İran, Irak, Suriye ve Azerbaycan'dan 159 iş adamının katıldığı belirtildi.Ekonomi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, KOSGEB, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Karadeniz Perakendeciler Birliği (KARADENİZ PERDER), Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD), Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği'nin (KATBİR) desteklediği fuarın, işbirlikleri ile sektör temsilcilerini bir araya getirdiği ifade edildi.Açıklamada, fuarı 31 bin 140 kişinin ziyaret ettiği vurgulanarak, TÜYAP Samsun tarafından ikinci kez organize edilen fuarın, gıda imalat sektörü, endüstriyel ekipmanları ve ambalaj sektörü, toplu tüketim sektörü, turistik işletmeler ve ev dışı tüketim sektörünü buluşturan bir platform olma başarısına ulaştığı aktarıldı.

Fuar boyunca, TAFED ve Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği'nin katkıları ile Samsun, İstanbul, İzmir, Ankara, Kayseri, Gaziantep, Ordu, Amasya, Konya, Trabzon, Rize, Çorum, Eskişehir, Alanya, Kuşadası, Bursa, Kapadokya, Tokat ve diğer bölgelerden fuara gelen bölge aşçı birliklerinin başkanları ile 50 aşçıbaşının, her gün başka bir Karadeniz ilinin özel lezzetini ziyaretçilere sunduğu da kaydedildi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2007 DENGE GAZETESİ | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0362 420 04 28 | Faks : 0362 431 55 53 | Haber Scripti: CM Bilişim