"ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAYA VAR MISINIZ?"

"ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAYA VAR MISINIZ?"
Teknik Menajer Yücel Uyar, Yılport Samsunsporlu taraftarlara seslenerek, "Samsun halkının, Samsunspor için bembeyaz bir gelecek oluşturmak adına bizimle olmasına ihtiyacımız var." dedi.

Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar: "Kurulduğu 1965 yılından itibaren mücadele ettiği tüm kulvarlarda şerefiyle terinin son damlasına kadar savaşan kulübümüzün Kırmızı-Beyaz renklere aşık neferleri; Samsunspor’un büyüklüğü kazandığı kupalardan değil sizlerin sevgisinden ve gücünden gelmektedir. Bu öyle bir güçtür ki yeri geldiğinde bir ulusu ayağa kaldıran kurtuluş mücadelesinin ateşini yakmış ve Anadolu’ya yaymıştır." dedi.

d6821210-b8c8-449a-90c7-179a74cbce74.jpg

"ATEŞLEYİCİ DESTEĞİNİZ OLMADAN..."
Ne yazık ki şehrimizin en kıymetli temsilcisi Samsunsporumuz, ligin ikinci yarısına kendisine yakışmayacak bir sonuç alarak başladı diyen Yücel Uyar: " Unutulmamalı ki kişiler gelip geçer, aslolan sonsuz sadakatle bağlı olduğumuz Samsunspor’dur. Camiayı yeniden birleştirmek ve takımımızı öz kaynaklarına yönlendirmek yolunda adımlar attık, atıyoruz. Fakat bu yapılanların hiçbiri sizin ateşleyici desteğiniz olmadan Samsunsporumuzu bulunduğu yerden daha ileriye götüremez. Samsun halkının, Samsunspor için bembeyaz bir gelecek oluşturmak adına bizimle olmasına ihtiyacımız var. Gümüşhane maçı, ligin ikinci yarısında evimizde oynayacağımız ilk maç. Bu maç aynı zamanda rakiplerimize korku veren birlik ve beraberlik gösterisine dönüşmeli. Bu birlikteliğin bizi şampiyonluğa götüreceğini unutmayalım. Haydi büyük Samsunspor taraftarı; Takımımız için birlik olmaya ve şampiyonluklar yaşamaya var mısınız?" şeklinde konuştu. Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum