ŞAMPİYONLUK,KUPASINI İLKUMUT KALDIRDI

ŞAMPİYONLUK,KUPASINI İLKUMUT KALDIRDI
19 mayıs Gençlik haftası Etkinlikleri Kapsamında Planlanan Faaliyetler Programında Çarşambada ki gençlerine ve halkına yönelik düzenlenen Çarşamba Kaymakamlığı Atatürk kupası futbol turnuvası final müsabakaları fair play çerçevesinde centilmence dostlu

 

255 SPORCU KATILIDI
İlçede ki kurum ve, okullar, özel şirketler ve STK'lar arasında düzenlenen 17 takım 36 müsabaka,255 sporcu katılımları ile 4 hafta süren turnuva güzel bir final ile sonuçlandı. Günün ilk maçı olan üçüncülük müsabakasında Çarşamba  Devlet hastanesi,  Anadolu Gençlik Derneğini 3 – 0 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Final müsabakasında ise Özkar Sürücü Kursu – İlkumut takımı ile karşılaştı. Müsabakanın normal süresi 0 - 0 bitti. Penaltılar sonucunda ise İlkumut  5 – 4 kazanarak turnuvanın şampiyonu olurken, Özkar sürücü kursu 2.nci oldu. 

PLAKETLERİNİ ALDILAR
Turnuvanın en centilmen takımı Çarşamba Telekom takımı seçildi. Müsabakalardan sonra dereceye giren takımlara kupa, madalyaları ve çeşitli hediyeler verilirken müsabakaları yöneten hakemlere, sağlık personeline, Çarşamba Gazeteciler Cemiyetine, Özakkaya işletme sahibi Esat Akkaya, Turnuvaya katkı ve desteklerinden dolayı plaket verildi. Düzenlenen ödül töreninde turnuvanın en centilmen takımı Çarşamba Telekom takımı kaptanı Ahmet Yılmaz'a kupasını Kaymakamlık yazı işleri müdürü İbrahim Feti Sel verdi. Yapılan sportif faaliyetlere katkı ve desteklerinden dolayı Özakkaya işletme sahibi Esat Akkaya, Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti başkanı Faruk Tak, ilçe sağlık Müdürlüğü personeli Kani Uçar, plaketlerini Sanayi ve ticaret odası başkanı Ahmet Yılmaz takım etti. Müsabakalardaki başarılı yönetimlerinden dolayı hakem Muhammet ÇalıK, Sinan Dibooğlu ve Ömür Bozkurt ilçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’in elinden plaketlerini aldılar. 

KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ
Turnuvanın 4.ncüsü olan Anadolu gençlik derneği takımına kupa madalya ve ödüllerini İl milli eğitim Müdür yardımcısı Hüseyin Aksakal verdi. Turnuvanın 3.ncüsü olan Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kupa madalya ve ödüllerini Çarşamba Cumhuriyet Baş Savcısı Özgür Bozkurt taktım etti. Turnuvanın 2.cisi olan Özkar Sürücü Kursu takımına kupa madalya ve ödüllerini Garnizon komutanı Binbaşı Ramazan Ünal verirken 2016 yılı Atatürk kupası futbol turnuvası şampiyonu olan İlkumut  takımına kupa madalya ve ödüllerini ilçe kaymakamı Caner Yıldız verdi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.