ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDİYOR!

ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDİYOR!
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde 21. haftada deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu 2-1 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar puanını 52'ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

2-15.jpeg

Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Tarsus İdman Yurduna karşı TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta yirmi birinci maçına çıktı. Zaman zaman stresli geçen maçta, rakibin bulduğu pozisyonlara rağmen 2-1'lik üstünlük sağlayan Samsunspor liderliğini sürdürdü. Haneye 3 puanı yazdıran goller Bahattin Köse (P) ve Ahmethan Köse'nin ayağından geldi.

2-5.jpeg

İLK YARI SÖNÜK GEÇTİ
Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu mağlup ederek 2019-2020 sezonunda on altıncı galibiyetine ulaştı. Tarsus Şehir Stadında rakibine karşı ilk yarıda sönük bir futbol sergileyen Yılport Samsunspor, 14. dakikada yediği golle 1-0 geriye düştü. Golden sonra da oyuna ortak olamayan kırmızı-beyazlılar taraftarlarına stresli bir mücadele izletti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk devreyi Tarsus İdman Yurdu önde tamamladı.

2-4.jpeg

İKİ KÖSE İKİ GOL
Yılport Samsunspor ikinci yarıya kontrollü başladı. Rakibinin üzerine beraberlik golünü bulmak için giden kırmızı-beyazlılar ataklarını sıklaştırdı ve 48.dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Bahattin Köse düzgün bir vuruşla fileleri sarstı ve durumu 1-1'e getirdi.

whatsapp-image-2020-02-02-at-15-43-58.jpeg

Oyuna sonradan giren ve dakika 71 olduğunda sahneye çıkan Ahmethan Köse serbest vuruşta gelen ortada iyi pozisyon alarak durumu 2-1 yaptı. Golden sonra her iki takım da rakip kalede tehlike yaratsa da maçta başka gol olmayınca lider Yılport Samsunspor kritik haftada 2-1 kazanarak şampiyonluk yürüyüşüne devam etti.

2-13.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.