ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KRİTİK VİRAJ

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KRİTİK VİRAJ
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 21.haftasında deplasmanda saat 13:30'da Tarsus İdman Yurdu'na konuk olacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendikspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Yılport Samsunspor, bugün saat 13:30'da 19 Mayıs Stadyumunda Başkent Akademi Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak liderliğe devam etmeyi hedefliyor.

04e9rjeriof-12-001.jpeg

ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ
Geçen hafta Başkent Akademi Futbol Kulübü'nü 2-0'lık skorla geçen kırmızı-beyazlılar, bugün Tarsus Şehir Stadyumunda şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyor. Yeni transferler Burak Çalık'ın da ilk kez şans bulması beklenen mücadelede Yılport Samsunspor'un göstereceği performans merak ediliyor. Rakip Tarsus İdman Yurdu ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıyer'e 2-1 kaybetmişti.

manset-1-028.jpg

DÖRDÜNCÜ RANDEVU
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta bugün Tarsus Şehir Stadyumunda oynanacak olan mücadelede Yılport Samsunspor ile Tarsus İdman Yurdu dördüncü kez karşı karşıya gelecek. İlk kez 1980 yılında karşılaşan Tarsus ile karşılaşan Samsunspor, maçı 2-0 kazanmıştı. 1981 yılındaki maçta ise Mersin ekibi 1-0 galip geldi. Bu sezonun ilk devresinde 19 Mayıs Stadyumunda oynanan mücadeleyi ise Yılport Samsunspor 5-0 kazanmıştı. Yarın dördüncü kez Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı-beyazlılar maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. 

macfotobakspor-22.jpeg

DÜDÜĞÜ KURT ÇALACAK
Bugün saat 13.30’da Tarsus Şehir Stadyumunda oynanacak Tarsus İdman Yurdu - Yılport Samsunspor mücadelesini Eskişehir bölgesinden klasman hakem Semih Kurt yönetecek. Kurt'un yardımcılıklarını Mehmet Kağan Bingül ve Turgut Evran yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Barkın Kara görev alacak. Maçın hakemi Kurt, son olarak 22 Ocak'ta Göztepe ile Antalyaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde dördüncü hakem asistanı olarak görev almıştı.

hoca.JPG

KEYİFLİ BİR FUTBOL ORTAYA KOYACAĞIZ
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kritik maç öncesi yaptığı açıklamada, "Sahaya çıkacağız iyi mücadele edeceğiz, maçlarımız da keyifli bir futbol ortaya koyacağız. Taraftarımız mutlu olacak ve sonra da ligden çıkacağız. Seneye de işimize devam edeceğiz. Bunu bizim hem oyun kalitesi anlamında, mücadele anlamında hem de sonuçlar anlamında daha üst düzeyde tutması gerekiyor. Geçen hafta maalesef biz Başkent Akademi maçında bunu yapamadık ve sıkıntılı bir maç oynadık. Oyuncularımızla da bu durumu paylaşıyoruz. Başkent Akademi maçında içinde birçok dersi barındıran ve bizim geleceğimizi yönlendirmemize de bir şekilde yardım edecek bir mücadele oldu. Akıllı insanlar bunlardan dersler çıkarırlar ve gelecekte de kullanırlar. Tecrübe de budur. Geçmişten dersler çıkaracaksınız. Bunları iyi değerlendireceksiniz. Geleceğinizi de bu tecrübeyle yeniden inşa edeceksiniz. Biz bunu yapacağız inşallah. Tarsus İdman Yurdu maçında gerekli dersleri çıkarmış ve geleceğe daha umutla bakan bir takım görüntüsü ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum