ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR 3 PUAN DAHA

Samsunspor TFF 1.lig de sahasında Bolusporu 1-0 galibiyet ile ayrıldı.. Şimşekler bu galibiyetle şampiyonluk yolunda hanesine bir üç puan daha yazdırdı..

Maça hızlı başlayan taraf Samsunspor oldu.. Boluspor Şimşekleri kendi sahasında kabul eden ve kontra ataklarla gol bulmak isteyen bir takım hüvviyetindeydi..

Ni tekimde Samsunspor baskısının sonucunu Gökhan Alsanın golüyle aldı.. Kırmızı beyazlılar bu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı..

İkinci yarıda da Samsunspor rakip kalede gol arayan taraftı ancam son vuruşlar etkisiz kaldı ve mücadele Samsunsporun 1-0 galibiyeti ile tamamlandı..

Samsunspor bu galibiyetle liderlik anlamında kritik bir 3 puana sahip oldu.. Ancak Savicevic Boluspor karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.. Maçın ikinci yarısında sakatlanan Nadir ise  durumu bugün belli olacak.. 

Bana sorarsanız futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yapıyor.. Devre arası yapılacak takviyeler ile bu takın fire vermeden yoluna emin adımlarla devam edecekti.. Buna inancım tam sizde inanın.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR