ŞAMPİYONLUK TATLI BİR BEKLENTİ

Bütün Dünyayı etkisi altına alam Korona Virüsü nedeniyle hayat neredeyse durma noktasına geldi.. Öyle ki ülkemizde 30 Büyükşehir'de hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi..

Samsunspor camiasında tek ümit Çin'den gelen bu lanet virüsün bir an evvel Ülkemizden defolup gitmesi ve hayatın bir an önce normale dönmesi.. 

Evde kalarak Bu sezon Samsunspo'run oynadığı maçları tekrar izleme fırsatı buldum.. Karşılaşmaları izlerken sanki o an o atmosferi evde yeniden yaşadım.. Samsunspor sahada futbol oynuyor taraftarları da tribünde evde sokakta adeta onlarla oynuyorlar..

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım şampiyonluk veya liglerin tescili ile ilgili TFF ile dialog halinde.. Bizim için sevindirici tarafı ise Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun gündemi en iyi şekilde takip etmeleri..

Artık bu süreçte evde kalıp korona virüsü Ülkemizden hep beraber defedeceğiz.. Ondan sonra Samsun Halkı şampiyonluğu doyasıya bir şekilde kutlayacak.. Biraz sabır.. Evde kal Türkiye, Evde kal Samsun, Evde kal Toprağım Çarşamba.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR