ŞAMPİYONLUĞUN AYAK SESLERİ

Yılport Samsunspor, Kocaelispor karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak adına dün akşam evinde oynadığı Keçiörengücü karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı..


19 Mayıs Stadyumunun müthiş atmosferinde Yılport Samsunspor maça fırtına gibi başladı. Ardı arkadı kesilmeyen ataklar sonrası Samsunspor Hasan Kılıç’ın 22. Dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

Gol den sonra yeni rakip kalede tehlikeli ataklara giren Samsunspor Son vuruşlarda etkisiz kaldı. Sakatlıklar nedeniyle bir çok kez duraklayan maçın ilk yarısını Samsunspor 1-0 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısınada istediği gibi başlayan Yılport Samsunspor üst üste yakaladığı net iki gol pozisyonunu değerlendiremedi. Fofonanın yerine oyuna giren Mehmet Akyüz takıma taze kan oldu..

Maçın 66. Dakikasında Mehmet Akyüz’ün enfes ortasına Tomane harika bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Samsunspor bu golle Keçiören karşısında skoru 2-0’a getirdi.

Baştan sona büyük bir üstünlük de götürür üç puanı sonuna kadar hak ettiniz Keçiörengücü maçından istediğimizi aldık.. Bu takım her geçen gün daha çok üstüne koyacaktır..

Özellikle Tomane ve Mehmet Akyüz’ün performansları gelecek haftalar öncesi beni mutlu etti.. Bu isimler sezon sonu inşallah bizi şampiyonluğa götürecektır..

Fofananın hocamızın dediği gibi daha tam olarak hazır olmadığını bu maçta bir kez daha gördük.. ancak takımın sahada oynadığı futbol gerçekten herkezi mest etti..

Kaçın yolları Samsunspor geliyor.. kırmızı Şimşekler saklanarak yolunda emin adımlarla devam ediyor.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR