'ŞAMPİYONLUĞA KATKI VERMEK İSTİYORUM'

'ŞAMPİYONLUĞA KATKI VERMEK İSTİYORUM'
Yılport Samsunspor’un orta saha oyuncusu Samed Hakan Kılıç, takıma uyum sağlamaya çalıştığını ifade ederek “Bu sezonki şampiyonluğa katkı vermek istiyorum” dedi.

Geçen sezon Fransa’da kiralık olarak forma giyen ve bu sezon başında takımın hazırlık kampına davet edilen Samed Hakan Kılıç, yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle Bolu kampına geç katıldı. Hem başkan İsmail Uyanık’tan hem de teknik direktör İrfan Buz’dan özür dileyerek takıma katılan Samed Hakan Kılıç, kendisini affettireceğinin sözünü verdi.
Samed Hakan Kılıç, takımın Bolu kampında bazı açıklamalarda bulundu. Samed Hakan Kılıç, Yavaş yavaş takıma adapte olmaya çalıştığını dile getirerek, "Şu an için her şey yolunda ilerliyor. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Geçen sezon kaçan şampiyonluğa bu sezon ulaşıp hak ettiğimiz üst liglere doğru tırmanacağız. Ben de bu şampiyonluğa katkı vermek için elimden geleni yapacağım" dedi. 

55555554.jpg

"HERKESE SÖZ VERİYORUM"
Bazı ailevi sorunları nedeniyle Bolu kampına geç katıldığını söyleyen Samed Hakan Kılıç, "Başkanımızla görüştüm. Bana inanan ve güvenen başkanımıza, yönetimimize, teknik direktörümüze kendimi affettireceğim. Bu konuda herkese söz veriyorum. Tam konsantre bir şekilde takımımızın başarısı için sahada mücadele edeceğimden kimsenin endişesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.