ŞAMPİYON TAEKWONDO'CULARDAN ÖZYURT'A ZİYARET

ŞAMPİYON TAEKWONDO'CULARDAN ÖZYURT'A ZİYARET
Şampiyon Taekwondo'culardan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a ziyaret.

12 - 17 Mayıs 2015 tarihlerinde Muğla'nın Marmaris İlçesinde yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonası'nda Şampiyon olan sporcularımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u ziyarette bulundular.

    Marmaris'te yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında; 44 Kg'da Elanur Çelik, 47 Kg'da Ahsen Şengün, 55 Kg'da Kübra Aydın Türkiye Taekwondo Şampiyonu oldu. 44 Kg'da Türkiye Taekwondo Şampiyonu olan Elanur Çelik 2 - 5 Temmuz 2015 tarihlerinde Fransa'da yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecektir. Diğer başarılı sporcularımız Ahsen Şengün, Kübra Aydın ve Arife Elkit ise 28 - 30 Mayıs 2015 tarihlerinde Kastamonu'da yapılacak olan milli takım seçmelerinde derece alırlarsa 2 - 5 Temmuz 2015 tarihlerinde Fransa'da yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Ülkemizi toplam 4 sporcu iel temsil edecekler.


    49 Kg'da ter döken başarılı sporcumuz Merve Yazıcı ise 6 - 8 Nisan 2015 tarihlerinde Manisa'da yapılan Üniversiteler Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi oldu. 

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt yaptığı konuşmada;'' Taekwondo sporu bizler için çok önemli bir branş. Sporcularımızın aldığı başarılarıdan dolayı hepsini kutluyorum. Kastamonu'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerinde sporcularımızın hepsinin derece alacaklarına inanıyorum ve Fransa'da yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonasında dört sporcumuzun Fransa'da Al Yıldızlı Bayrağımızı dalgalanırıp istiklal Marşımızı Uluslararası Arena'da söyleteceğine inancım tam. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç Taekwondo'ya ve tüm branşlara ciddi manada önem veriyor ve ilimiz artık bir spor kenti haline geliyor. Bizlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Ben  spora verdikleri desteklerden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin'e çok teşekkür ediyorum''dedi.  

    Sporcularla tek tek sohbet ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyurt, Şampiyon sporculara başarılarının devamını diledi ve çeşitli hediyeler takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.