ŞAMPİYON LİGE BAŞLIYOR!

ŞAMPİYON LİGE BAŞLIYOR!
Yılport Samsunspor sezonun ilk maçında İzmir'de Altay'a konuk oluyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede kırmızı-beyazlılar sezona galibiyetle başlamak istiyor.

TEK HEDEF 3 PUAN
Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak TFF 1.Lig'e yükselen Yılport Samsunspor, sezonun ilk maçında Altay'a konuk olacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede tek hedef 3 puanı alıp lige güzel başlayarak Samsun'a dönmek olacak. Şampiyonluk hedefine ilerlerken her rakibi ciddiye alarak sahaya çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekip, sezon boyunca her maça konsantre olabilmek için hem mental hem de fiziksel açıdan hazırlıklarını tamamlandı. Zorlu yolun ilk virajında bugün 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Samsunspor, taraftarlarının ve bütün şehrin desteğini arkasına alarak mücadele edecek. 

manset-2-043.jpg

9 YIL ARADAN SONRA
Sezonun favorisi olarak gösterilen Yılport Samsunspor ile Altay uzun yıllar sonra kozlarını paylaşacak. İki takım en son yine 1’inci Lig’de 2010-11 sezonda rakip olmuş, 30 Ocak 2011’de Samsun’da oynanan son müsabakayı ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı. Altay o sezon küme düşerken, Samsunspor ise ilk 2’den Süper Lig biletini kapmıştı. Son 2 sezonda 2’nci Lig’de yer alan Samsunspor da 2 yıl sonra döndüğü 1’inci Lig’de bekleme yapmadan Süper Lig’e dönmek istiyor. İki kulüp Süper Lig’de şimdiye kadar 48 kez karşı karşıya geldi. Altay 19, Samsunspor 15 galibiyet alırken, 14 maç berabere bitti. 1’inci Lig’de ise 10 maçta siyah-beyazlılar 6 galibiyet alırken, kırmızı-beyazlılar 4 kez kazanan taraf oldu.

manset-3-024.jpg

DÜDÜĞÜ ÖZÜTOPRAK ÇALACAK
Bugün saat 19.00’da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak Altay - Yılport Samsunspor mücadelesini İstanbul bölgesinden üst klasman hakem Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Mehmet Yıldırım yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Emre Malok görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.