(SAMMED) VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

(SAMMED) VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
Kısa adı SAMMED olan Samsun Medya Mensupları Cemiyeti Derneği Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

SAMMED YÖNETİM KURULU

Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hazinedar'ın Başkanlığı'nda, Başkan Yardımcısı Ali Kayıkçı, Sekreter A.Ufuk Erkan, Üyeler; Faik Dündar, Recep Özyurt, Dursen Özalemdar, Caner Yılmaz, Serkan Kaya, Onur Emirza, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

KISACA SAMMED
01 Ekim 2015 tarihinde tüzüğü onaylanarak kuruluşu gerçekleşen Samsun Medya Mensupları Cemiyeti; dar kapsamlı cemiyet anlayışını aşarak medya camiası içerisinde yer alan kişilerin genelini içerisinde bulunduran, muhabirlerin yanı sıra, köşe yazarlarından sayfa sekreterine, internet gazeteciliğinden radyo ve televizyon yayıncılığına kadar geniş bir yelpaze içerisinde yer alan medya mensuplarının kendini ifade edebildiği bir kuruluş.

KAMUOYUNA TANITMAK
Vali Bey'i ziyaret esnasında konuşan SAMMED Başkanı Mehmet Hazinedar,"Samsun'da eksikliği hissedilen bir cemiyeti arkadaşlarımızla beraber kurmuş olduk. Siz Valimizi ziyaret etme sebebimiz, hem kendimizi size ve kamuoyuna tanıtmak ve hem de cemiyetimiz hakkında bilgi vermek" şeklinde ifadede bulundu.

HAYIRLI OLSUN
Samsun Valisi İbrahim Şahin,"Dernek ve cemiyetlerin çoğalması rekabet ortamını oluşturur. Cemiyetler üyelerine daha iyi hizmet vermek için yarışırlar. Bu anlamda cemiyetinizin hayırlı olmasını temenni ederim."dedi.

KUŞ CENNETİ VE YÜZME
Bir saat süren ziyarette karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunulurken Vali İbrahim Şahin'in Bafra Kuş Cenneti bölgesinde tabiatı tahrip eden yapıların yıkılacağını, o bölgenin temizleneceğini kuş çeşidinin korunacağını, ayrıca yüzme konusunda da ilkokul öğrencilerine yüzmeyi öğretmek için kurs düzenlendiğini, Samsun'un yüzde 80'inin yüzme bilmediğini, bu konunun da çok önemli olduğunu vurgulaması kamuoyunu bilgilendirme açısından dikkat çekiciydi.

HOŞGÖRÜ NEREYE KADAR
Basın hürriyeti ile ilgili görüşlerini beyan ederken de, "Eğer ortada bir yanlış varsa eleştirilsin. Ama eleştiri sınırları aşılmadan, hakaret ve yalan içermeden haberin yapılması doğru olanıdır. Yalan ve dolan ile hakaret içeren haberler doğru olmadığı gibi yolu da mahkemeye çıkar. Evet müsamaha, hoşgörü de nereye kadar?" uyarısında bulundu. Onur Emirza

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.