SAMKON'DA YENİ DÖNEM BAŞKAN GÜMÜŞ

SAMKON'DA YENİ DÖNEM BAŞKAN GÜMÜŞ
Samsun Dernekler Konfederasyonu(SAMKON) 2. Genel Kurul toplantısı sonuçlandı. Sezgin Gümüş toplam oyların yaklaşık yüzde 70'ini alarak ezici bir çoğunlukla Genel Başkan seçildi.

SAMKON GENEL KURULU
Kısa adı SAMKON olan, Samsun Dernekler Konfederasyonu'nun 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Kağıthane Belediyesi Meclis salonunda yapıldı. SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşçı'nın aday olmadığı toplantıda yapılan seçimde Sezgin Gümüş oyların çoğunluğunu alarak Genel Başkan oldu.

İKİ ADAY YARIŞTI
SAMKON'un Kurucu Başkanı Bafralı İşadamı H. Kaya Aşçı'nın aday olmadığı ve Divan Başkanlığını yaptığı toplantıda H.Kaya Aşçı'nın desteklediği Müslüm Çamuroğlu ile SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş'ın desteklediği Sezgin Gümüş, Genel Başkanlık için yarıştılar. İpi açık farkla Sezgin Gümüş göğüsledi.

GÜMÜŞ BAŞKAN SEÇİLDİ
Yapılan seçimde SADEF, Anadolu SAMDEF, ÇARDEF, SAMFED, VEZDEF, SAMDEF'in destek verdiği Sezgin Gümüş, kullanılan oyların %70'ini alarak ezici bir çoğunlukla Genel Başkan seçildi. Böylece Gümüş, kontrolü oldukça zor olan bu geniş yapıyı parçalamadan sandıkta birleştirip önemli bir başarıya imza atmış oldu. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.