Samimi Başkanım

Samsunspor deplasmanda ligin güçlü ekibi Manisaspor karşısında farklı mağlup oldu. Aslında böyle birşeyi beklemiyor değildim. Tabiki bununda bazı nedenleri olduğuda muhakkak. İlk önce şunu kabul etmek gerekir. Samsunspor Takımını Türkiye liglerinde en iyi tanıyan Teknik Direktör'ün çalıştırdığı takımla hele helede deplasmanda oynuyorsanız ve de oynadığınız takımda her gittiği takımı şampiyonluğa taşımış bir santrafor varsa takımınızın  oyun yapısını ve oyun şeklini iyi biliyorlarsa bu avantajlarını kendi lehlerine kullanmaları futbol denilen oyunun içinde olanıdır diye düşünüyorum. Fakat Bank Asya Birinci Lig'deki puan durumunu inceledeğimiz zaman ligin 14. cü sırasında bulunup, ligdeki en az gol atan buna rağmen en çok gol yiyen takımların hemen hemen başında geliyorsanız işte o zaman biraz düşünmek lazım olduğuna inanıyorum. Şu bir gerçekki Samsunspor Takımı, sezona başlarken kimse Samsunspor'dan şampiyonluk beklemiyordu.

Amaaa...Kimsede Samsunspor'dan bu durumda olmasını da beklemiyor. Hani konuşurken mangalda kül bırakmayanlar ufat dağları aşıpta geçenler her zaman Samsunspor'un yanında olduklarını söyleyenlerin hiçbirisinin söylediklerini yerine getirmediklerini ve altı haftalık periyotta açıkca gördük.


Samsunspor Futbol Takımı, sadece ve sadece yönetim kurulunun gayretleriyle bugüne kadar gelip ayakta dürubalmiş ise bunda da en büyük pay yönetimin başarısındadır. Manisa maçı sonrası Sevgili Başkan Fuat Köktaş'ın yaptığı açıklama karşısında ise şapka çıkartırım. 'Manisaspor bizim rakibimiz değil. Biz ilk 10 için mücadele ediyoruz"demiştir.

Eeeee...Sevgili Başkan bu kadar güzel bir açıklamayı hiçbir babayiğit bu kadar açıkça söylemeyemez. Ama siz bu manevi cesareti göstererek bunları söyleyebildiniz. Sizi candan kutluyorum.

Haaa... Maça gelince; seyretmediğim bir maç hakkında öyle bazıları gibi "Şöyle aynasaydı, öyle olurdu, Böyle olurdu"diye de ahkam kesmek bize yakışmazdı düşüncesindeyim. Siz bu yolda devam edin. Başarılar gelecektir. Hani derlar ya; "Galiptir bu yolda mağlup olanlar."

Gücünüzü, kuvvetinizi bildikçe ve inandıkça başarı kendiliğinden gelecektir.

Bizden söylemesi...


 Hoşcakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR