Sami Kesmen Ensar Vakfı'nda

Sami Kesmen Ensar Vakfı'nda
Ensar Vakfı Samsun Şubesini ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili aday adayı Sami Kesmen; vakıf yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda 70"li yıllarda samsun imam hatip Lisesinden de öğretmeni olan....

Mehmet Gültekin ile bir süre sohbet etti. Değerler eğitiminden ve gençliğin yetiştirilmesinin  öneminden bahseden Sami Kesmen, "Çanakkale'yi geçilmez kılan değerler ve gençlerdir" dedi. "Günümüzde gençleri değerlerle yetiştirmeliyiz. Dünyevi kaygılar gençlerimizi de etkilemekte, böyle olunca da değerler ikinci plana geçmektedir. Çanakkale Ruhunu gençliğimize  aşılamalıyız. Eğer çıkar ve manfaat hesabı Allah rızasının yerini alırsa Çanakkale Ruhu çöker. Çanakkale Ruhu, imanın hayata hakim olduğu Ruhtur. Yeni Türkiye bu ruhla şahlanacaktır. Bunun için de;  Hakk, halk ve hizmet adamları Yeni Türkiyede yer alacaktır. Gençlere çok büyük ihtiyaç vardır." diye konuştu.

DOWN SENDROMU GÜNÜNÜ KUTLADI

Makamdan, mekandan, konumdan, ünvandan, pozisyondan beslenenler;  her adımını kendine imkan sağlayacak gayeler için atarlar.  İnsana hizmet için yola çıkarlar, insanlardan hizmet beklerler. Halka hürmet edeceğiz derler, ellerinin öpülmesini isterler.  Zikirleri başka, fikirleri başkadır. Başkalarını ima ederken, kendilerini tarif ederler. Böylelerinin, misyonu, davası, iddiası olmaz. Her yer, her yol, her şey onlar için mübahtır. Amaç; çıkar ve menfaatine uygun sonuca ulaşmaktır. Bunları tanımak ve onlara tavır almak,  her kademedeki ilgilinin ve yetkilinin görevidir. Gençleri bu tür olumsuz kişi ve görüşlerden korumak gerekir" diyen Sami Kesmen; '21 Mart Dünya Dowm Sendromu Farkındalık Günü' münasebetiyle, Down Sendromluların gününü de kutlayan Sami Kesmen,  "Dowm Sendromlu bütün kardeşlerimi en kalbi  duygularla selamlıyorum. Her zaman ve her yerde yanlarında olup, destek vermeye ve katkı sağlamaya hazır olduğumuzu hatırlatırım." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum