SAMGİAD İFTARDA BULUŞTU

SAMGİAD İFTARDA BULUŞTU
Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) üyeleri, aileleri ile beraber her yıl Ramazan ayında düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi

Samsun Yelken Kulüp’te düzenlenen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan SAMGİAD Başkanı Savaç Gömeç, konuşmasına terör olaylarını kınayarak başladı. Gömeç, yeni dönem yönetim kurulu olarak ilk resmi programlarının iftar yemeği olduğunu belirterek, ''Birlik ve beraberlik duygularının geliştiği, paylaşma ve bölüşme ayı Ramazan ayında SAMGİAD ailesi olarak bir araya geldik. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Genel kurul sonrası daha iyi işler yapmak için komisyonlar oluşturduk. Tüm üyelerimizin aktif olması için çalışacağız. Güzel çalışmalar yapmak içinde kolları sıvadık. SAMGİAD ailesini genişletmek, güzel işlere imza atmak ve üretken bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

Ardından konuşan KARGİF Başkanı Levent Özden ise Ramazan ayının ülke ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisiyle sözlerine başladı. Başkan Özden “Tüm üye ve eşleriyle beraber SAMGİAD, güçlü ve büyük bir ailedir. Bu şehrin geleceği olan bir dernek. SAMGİAD'ın bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' ded.

İftara Bafra GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve Terme GİAD Başkanı Mustafa Çelebi de katıldı.Geniş bir katılımla gerçekleşen SAMGİAD iftar yemeği üye ve üye ailelerinin uzun süren sohbetleri eşliğinde ileriye dönük planlar yapılarak gece boyunca devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.