SAMGAZ GENEL MÜDÜRÜ ŞARA HAYATINI KAYBETTİ

SAMGAZ GENEL MÜDÜRÜ ŞARA HAYATINI KAYBETTİ
SAMSUN'da yaklaşık 15 yıl Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapan, emekli olduktan sonra da son 8 ayda Samsun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. (Samgaz) Genel Müdürü olarak çalışan Kenan Şara, 6 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede bu

Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri ve Samgaz A.Ş. Genel Müdürü 60 yaşındaki Kenan Şara, 6 gün önce kalp krizi geçirerek kentteki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yapılan müdahalede 2 damarı tıkalı olduğu belirlenen Şara'ya stent takıldı. Bir damar anjiyo sırasında açılamadı. Tıkalı damar için doktorlar by-pass kararı aldı. Şara'nın tedavisi yoğun bakım servisinde devam ederken dün gece durumu kötüye gitti. Şara bu sabah da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hem eski görev yaptığı Büyükşehir Belediyesi hem de şimdiki görev yeri Samgaz, bugün internet sitelerinden Kenan Şara ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde yapılan açıklamada da; Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri ve Samgaz Genel Müdürü Kenan Şara'nın, geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybettiği belirtilirken şöyle denildi:

"6 Aralık Cumartesi günü göğsünde yanma ve ağrı şikayetiyle hastaneye giden Kenan Şara'da doktorlar önce sağ tarafta tıkalı bir damar tespit etti. Doktorlar yaptıkları anjiyo ile tıkalı damarı çift stent takarak açtı. Ancak sol tarafta da bir tıkalı damar tespit edildi. Doktorların müdahalesine rağmen sol taraftaki tıkalı damar açılamadı. Yoğun bakım servisinde tedavi altında bulunan Kenan Şara, ikinci defa kalp krizi geçirdi. Acilen ameliyata alınan, yapılan by-pass sonucu 4 damarı değişen Kenan Şara, bu sabah 09.30 sıralarında hayatını kaybetti."

Yaklaşık 15 yıl Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapan Kenan Şara, emekli olduktan sonra 8 ay önce Samgaz A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Samsun'da 2007 yılında Cumhuriyet Başsavcısı talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan teknik takip sonucunda gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve işadamlarına yönelik 'A Takımı' operasyonu ardından açılan davada tutuksuz yargılanmıştı. Geçen yıl Ekim ayında sonuçlanan davada beraat etmişti. Şara'nın cenazesi, yarın Alaçam İlçesi Sarılık Köyü Cami'nde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecek. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.