SAMDEF’den Erhan Usta’ya destek

SAMDEF’den Erhan Usta’ya destek
Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) Başkanı Metin Şenel, Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) tarafından partiden ihraç edilmesine yapmış olduğu açıklama ile tepki gösterdi.

SAMDEF Başkanı Metin Şenel yapmış olduğu açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Yönetimi hangi gerekçe ile ihraç kararını aldığını kamuoyunun ve hemşerilerimizin vicdan takdirlerine bırakıyorum.” Dedi.

SAMDEF Başkanı Metin Şenel yapmış olduğu açıklamada Erhan Usta’nın ilkeli duruşundan dolayı partisinden ihraç edilmesinin haklı bir yanı olmadığını belirterek; “Milliyetçi Hareket Partisinden sırf Milliyetçi Hareket Partisinin ilke ve fikirlerini, sevdalılarını savunma adına yaptığı ilkeli duruş yüzünden ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan USTA yalnız değildir. Bu ihracı gerçekleştiren zihniyetleri şiddetle kınıyoruz. Bu kararın akıl alır bir yönü yoktur.” Dedi.

Alınan kararın Samsunlular tarafından onaylanmadığını ve karşılık bulmadığına değinen Şenel; “Cumhur ittifakına sözde aykırı hareket etme sebebi ile ihraç edilen Erhan Usta Bey’in nerden talimatla ihraç İsteminin savunması dahi incelenmeden yerine getirildiği partinin Samsun’da ve gönlümüzde bu yanlıştan dönülmediği sürece hükmü yoktur.” Dedi.

Milletvekili Erhan Usta’nın ilkeli ve dürüst duruşu ile Samsunlular tarafından sevilen bir siyasetçi olduğunu, SAMDEF olarak Samsun’a ve Samsunun değerlerine sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan  SAMDEF Başkanı Metin Şenel; “Milliyetçi Hareket Partisi Yönetimi hangi gerekçe ile ihraç kararını aldığını kamuoyunun ve hemşerilerimizin vicdan takdirlerine bırakıyorum. Federasyonumuzun her kademesi ile milletvekilimiz ve hemşerimiz Sayın Erhan Usta’nın yanında olduğumuzu kamuoyu bilgisine sunarız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum