SALLABAŞ'IN PROGRAMLARINA TEPKİ!

SALLABAŞ'IN PROGRAMLARINA TEPKİ!
Dün Gazetemizin manşetten verdiği 'KAYNAK NEREDEN" haberine vatandaş yoğun tepki verdi.

Vatandaştan alınan paralarla Sinan Sallabaş'ın yaptığı programlara ödenen paraların, sadece ilgili Televizyon kanalına destek vermek ve Belediye Başkanları'nın reklamını yapmaya yaradığını belirten vatandaşlar, yapılan bu yayınlarda en ufak bir kamu yararı olmadığı halde milyonlarca liranın heba edildiği yönünde görüş bildirdi.
                                 
 PROGRAMI SUNAN DA YETERSİZ 
Program yapımcısı ve sunucusunun da yaptığı programlarla izlenirlilik oranında başarılı olamadığını ifade eden vatandaşlar, bizlerin vergilerinden alınıp bu özel kurumların yaşamasını temin edenlerin  Allah katında hesap vereceğini, bu yapılanın kabul edilebilir bir yönünün olmadığını ifade ettiler. Belediyelerin borç batağında olmasına ve piyasaya olan borçlarını ödemekte zorlanmalarına rağmen, Belediye Başkanları'nın çıkıp Televizyon kanalında reklam yapmalarının insanlarla dalga geçmek olduğunu da ifade eden vatandaşlar, bunun hesabı mutlaka verilmeli dediler.
                                                     

 AÇIKLASINLAR
Piyasaya onca borçları olmasına rağmen, Televizyon kanalına çıkıp boy boy reklam yapan Belediye Başkanlarının o Televizyon kanallarına ödedikleri paraları kamuoyuna açıklamaları istendi. Şayet Belediye Başkanları açıklama yapmazlarsa o zaman 4982 sayılı yasa gereği, gazete olarak, kamu yararı için bu ödemeleri biz sorgulayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum