SALLABAŞ’A KADRO MU?

SALLABAŞ’A KADRO MU?
Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörlüğü yerel bir televizyon kanalında sunuculuk yapan ve Tuncelili alevi olduğu iddia edilen Sinan Sallabaş’ı Terme Meslek Yüksekokulunda istihdam etmek üzere öğretim elemanı olarak alacağı, bununla ilgili...

Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörlüğü yerel bir televizyon kanalında sunuculuk yapan ve Tuncelili alevi  olduğu iddia edilen Sinan Sallabaş’ı Terme Meslek Yüksekokulunda istihdam etmek üzere öğretim elemanı olarak alacağı, bununla ilgili kadro ilanını yaptığı iddia edildi.

 

Öğretim elemanı olarak ÖMÜ’ye alınması gündeme gelen Sinan Sallabaşın OMÜ Rektörü Sait Bilgiç’in yerel kanalda yaptığı yayın programlarından sonra kadro açılması ve sınava ilk sıradan girmeye hak kazanması dikkatlerden kaçmadı. FETÖ kapsamında kapatılan Canik Başarı Üniversitesi mezunu olan ve diplomasını FETÖ kapsamında tutuklanıp sekiz yıl ceza alan Yunus Bekdemir’den almış olan Sallabaşın hangi özelliğinden ötürü OMÜ ye öğretim elemanı olarak alınacağı kamuoyunun merak ettiği konu oldu.

 

KRİTER NE

OMÜ’de öğretim elemanı olarak işe alınması planlanan ve Terme Meslek Yüksek okuluna Reklamcılık ve pazarlama bölümüne alınacak öğretim elemanları ile ilgili yapılan ilanda birinci sırada adı ön plana çıkan Sinan Sallabaş’ın hangi özelliklerinden ötürü OMÜ’ye alınacağı da merak konusu olmuş durumda. Samsun’da onca işsiz Üniversite mezunu varken Tuncelili Alevi kökenli bir televizyon sunucusunun öğretim elemanı olarak işe alınmak istenmesi Samsun’a yapılacak en büyük kötülük olacağı da unutulmamalı.

 

NEYİ PAZARLAMIŞ

Sinan Sallabaş’ın OMÜ’ye öğretim elemanı olarak alınmak istenmesine anlam verilemezken Terme Meslek Yüksekokulu’nun Reklam ve Pazarlama kısmına alınmak istenmesi akıllara Sallabaşın daha önce neyi pazarladığı sorusunu getirdi.  Sallabaşın televizyonculuk yapmadan önce gıda ve Bira sektöründe bazı firmaların bölge koordinatörü olduğu iddiası acaba OMÜ’de neyi pazarlayacak sorularını akla getirdi.

Ahmet Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum