Salıpazarı'nda Habersal Açıldı

Salıpazarı'nda Habersal Açıldı
Salıpazarı'nın ilk ve tek yerel gazetesi olan Habersal Gazetesi düzenlenen törenle açıldı.

Yeni Mahalle Özgürlük Meydanında bulunan  çalışma ofisinin açılışına Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak,Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman,CHP İlçe Başkanı Salih Şimşek,MHP İlçe Başkanı  Refaettin  Karaca, Çarşamba Gazeteciler Cemiyet Başkanı Faruk Tak, Esnaf Odası Başkanı Başkanı Adem Osma, Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Aydın,Sultanbeyli Salıpazarlılar Dernek Başkanı  Mehmet Candan, Canik İnşaat Mütehattleri onursal Başkanı Cemal Semiz,Samsun Havzalılar Dernek Başkanı, Yahya Bozkurt, Çarşamba Şöforler Odası Başkanı Musa Bala, Yedaş İşletme Şefi Yunus Çolak, Mahalle Muhtarları, Basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını Habersal Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sait Kuzu yaptı. 2010 yılında İlçemiz Kaymakamı olan Sayın Arif Karaman’ın bizzat şahsına bu ilçede bir yerel gazete eksik demesini üzerimize bir borç olarak aldık ve 15 Ekim 2010 tarihinde Halkın sesi Gazetesi olarak yayın hayatımıza başladık. 20 Ocak 2016 tarihinden itibaren Habersal Gazetesi olarak ta yayın hayatımıza devam ediyoruz.  
Bu süreçte elbette  takdir de aldık,tehdit de.Çünkü gazetecilik zor iş. Kimseye yaranamazsın. Sürekli eleştiri alır, hakaret  hatta tehditlere maruz kalırsın. Allah’a şükürler olsun 6 yıldır tarafsız, ilkeli ve doğru habercilik anlayışından hiç ayrılmadık. Çünkü bizim kimseye yaranmak gibi bir derdimiz olmadı.
Bu duygu ve düşüncelerle açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. "dedi.
Çarşamba Gazeteciler Cemiyet Başkanı,Salıpazarı Belediye Başkanı Halil ve Kaymakam İskender Çolak'ta birer konuşma yaparak basının günümüzdeki önemine vurgu yaptılar.Daha sonra Salıpazarı Müftüsü Avli Bolat'ın duasının ardından kurdale kesimi yapılarak Habersal Gazetesinin ofisi gezildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.