Salıpazarı’nda beton çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Salıpazarı’nda beton çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Salıpazarı İlçesinde yürütülen beton yol çalışmaları Alan-Karadere ve Yukarıkestanepınar Grup yolunda devam ediyor.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül çalışmaları yerinde incelerek Büyükşehir Belediyesi Salıpazarı Fen İşleri Şube Müdürü Hayrettin Atalar’dan bilgi aldı.

“HALKIN BİRİNCİ İSTEĞİ YOL”
2014 yılından bu yana İlçemizde beton çalışmaları aralıksız devam ediyor diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Büyükşehir Belediyemiz ile hizmet üretmeye, vatandaşın gönlüne giden yolları yapmaya devam ediyoruz. Bizler her türlü hizmeti üretirken vatandaşlarımızın birinci isteğinin yol olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bu yaz ayını iyi değerlendirmek istiyoruz. Bunun içinde tüm birimlerimizle yoğun bir gayretle çalışıyoruz.

“BETON YOL AĞIMIZ GENİŞLİYOR”
Başkan Akgül 2014 Mart yerel seçimlerinden önce Salıpazarı İlçemizde beton yol yok denecek kadar azdı. Ama bu gün geldiğimiz noktada ilçe genelinde 130 km beton yol bitmiş durumda. Her geçen gün beton yol ağımız genişliyor. Nereden nereye geldiğimiz ortadır.

“BİRAZ DAHA SABIR”
Bu güne kadar hep halkın içinde olduk. Köy şehir ayrımı yapmadan ilçemizin en ücra köşelerine hizmet götürmek için çaba harcıyoruz diyen Akgül, “Yaptığımız istişare toplantılarında, halkla buluşmalarımızda en önemli isteklerinin yol olduğunu biliyoruz. Halkımız biraz daha sabırlı olursa  beton yolu olmayan mahallemiz kalmayacaktır”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.