SALIPAZARI KARLA MÜCADELEYE HAZIR

SALIPAZARI KARLA MÜCADELEYE HAZIR
Soğuk havanın etkisini göstermeye başladığı bugünlerde Salıpazarı Belediyesi karla mücadele ile ilgili hazırlıklarını tamamladı.

 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Ekiplerimiz olası bir kar yağışında eylem planı çerçevesinde müdahaleye hazırdır.” dedi.
Başkan Akgül “İlçenin yüksek kesimleri olan Tahnal, Güzelvatan, Esatçitliği, Karadere, Tacalan, Kuşçuğaz, Suluca, Konakören Mahalleleri Belediyemiz sınırları içerisinde yer almaktadır. Bu bölgelerde ve ana arterlerde muhtemel bir kar yağışında yolların kapanmaması için gerekli tedbirler alındı.”dedi.
 
EYLEM PLANI HAZIR
Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karla ilgili eylem planı hazırladı. İlçe sınırlarını dörde bölen ve müdahale için ekipleri görevlendiren Salıpazarı Belediyesi, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirleri almıştır diyen Belediye Başkanı Halil Akgül “Belediyemiz, kış dönemine hem personel hem de araç bakımından hazırlandı. Belediyenin araç parkında 2 grayder,2 iş makinesi kepçe, 1 adet yükleyici, 1 adet tuzlama aracı ve 4 adet damperli kamyon hazır bulundurulmaktadır.Bu araçlarla birlikte 2 ayrı karla mücadele ekibi kuran Belediyemiz Büyükşehir Belediyemizle koordineli olarak gerekli tedbirleri almıştır.dedi.Emin İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.