SALIPAZARI KABUĞUNU KIRAMADI

SALIPAZARI KABUĞUNU KIRAMADI
MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Salıpazarı İlçesi Fidancık Mahallesinde köylüler ile iftar yaptı. 

Salıpazarı Gürcü Dernekleri Başkanı Adem Yazıcı'nın ev sahipliği yaptığı iftar davetine çevre ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile katılan MHP İl Başkanı Taner Tekin, "Sizlerle iftar sofrasında bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Bundan sonra daha sık bir araya gelerek hem sizlerle olacağız hemde sorunlarınızı takip ederek çözüm yolları arayacağız" dedi. 

Salıpazarı İlçesi'nin Samsun'un diğer ilçelerine göre kabuğunu kıramadığını belirten MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Salıpazarı İlçesi turizm anlamında önemli bir ilçemiz. Doğa turizminin bölgede en yaygın olduğu ilçelerden birisi olmasına rağmen yıllardır kabuğunu kıramamıştır. Bir ilçeyi gösteren o ilçenin meydanıdır. Ancak Salıpazarı meydanında yıllardır bitmeyen bir yol çalışması var. Her yıl buraya geldiğimizde karşımıza yol çalışması çıkıyor. İnşallah 2019'da Salıpazarı burçlarına üç hilalli sancağı dikecek ve burada MHP'li belediyecilik ile vatandaşımızı hizmet ile buluşturacağız" dedi.

Salıpazarı İlçesi'nin ve köylerinin geçim kaynağının fındık olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Taner Tekin, "Salıpazarı İlçemiz coğrafi yapısı ve toprak verimliliği noktasında geneli fındık tarlalarından oluşan bir ilçemiz. Burada vatandaşlarımız fındık üretimi yaparak geçimlerini sağlamakta. Ancak fındıkçılarımızın en çok dert yandığı konu ise fındığının para etmemesi. Fındık ile ilgili daha önce önerdiğimiz fındık politikalarının hayata geçmesi fındık üreticilerimizin de haklı talebidir.İktidarın fındık fiyatlarını gündelik siyasete göre değil, kalıcı çözümler ile üreticiyi de koruyacak şekilde planlaması gerekmektedir. Yaklaşık 15 yıldır iktidar olan AKP'nin bu konuda kalıcı bir çözüm bulmamasının hiçbir geçerli mazereti olamaz" diye konuştu.

İftar programına, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal, Salıpazarı İlçe Başkanı Cavit Yıldırım, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Terme İlçe Başkanı Resul Şahin, Ülkü Ocakları Salıpazarı İlçe Başkanı, il, ilçe ve ocak yöneticileri katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.