SALIPAZARI İLÇESİ KÖPRÜLERİ YENİLENİYOR

SALIPAZARI İLÇESİ KÖPRÜLERİ YENİLENİYOR
Salıpazarı İlçesi'nde mevcut olan köprülerin yenilenmesiyle ilgili olarak Belediye Başkanı Halil Akgül,"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz' ın sayesinde İlçemizdeki Köprülerimiz yenilenip daha geniş ve modern olacak"dedi.

KÖPRÜLER YENİLENİYOR

Salıpazarı İlçesi Gökçeli ve Yavaşbey Mahallesi arasında yıkımı tamamlanan Köprünün yenisi yapıldı. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya ve Meclis Üyelerinin nezaretinde köprüyü inceleme esnasında halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Köprünün uzunluğu 28 metre  olmakla birlikte, kaldırımla birlikte toplam genişliği 12 metre. Önümüzdeki günlerde kalan diğer 2 Köprünün yıkımları yapılacak ve genişleyip onlarda modern hale gelecek.
 
TRAFİK RAHATLADI
Belediye Başkanımız Halil Akgül yaptığı konuşmada  Başkanlık Döneminde Ürettiği Projeleri Birer birer hayata geçirmeye çalıştığını ve Salıpazarını refah seviyelere ulaştıracağına inandığını kaydetti. Köprü inşaatı için ise şu bilgileri paylaştı. Akgül, "Öncelikle altını çizerek şunu belirtmek istiyorum, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz' ın sayesinde ilçemiz rahat bir nefes alacak. Köprü üzerinde iki araç karşılaştığı anda köprü trafiğinde meydana gelen sıkışıklık ilçenin her iki yakasında trafik problemi yaratıyordu.Köprümüz bittiği zaman rahatlıkla trafik akışı sağlanacak  iki aracın rahatlıkla geçilebileceğini ilçe meydanlarında trafik problemi kalmayacağını belirtti.Konuşmalardan sonra inşaat sırasında ve inşaat sonrasında herhangi bir kaza olmadığını ve diğer inşaatlarımızıda kazasız belasız tamamlamak istediklerini ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a ve emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.