Salıpazarı Dr. Metin Kuruoğlu'nu Ağırladı

Salıpazarı Dr. Metin Kuruoğlu'nu Ağırladı
Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin Kuruoğlu Salıpazarı ilçesini ziyaret etti.

Esnaf ve halk ile bulaşan Dr. Metin Kuruoğlu vatandaşlarla sohbet etti. Dr. Metin Kuruoğlu’nun  özellikle yaşlıların ilgi odağı olması dikkatlerden kaçmadı.
Salıpazarı ilçesi halkının kendine gösterdiği teveccühe teşekkür eden Dr. Metin Kuruoğlu"Vatandaşlarımız ile birlikte olmak , onların istek ve dileklerini dinlemek hizmet yönünden bizi daha çok aydınlatıyor.7 Haziran seçimlerinde kısmet olur bu görev bize verilirse vatandaşlarımız için elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışacağım. Memleketimin insanı , ülkemin  insanı her şeyin en iyisini hakkediyor. Partimiz ile başlayan refah inşallah bu dönemde devam edecek. Partimizin bu seçimde de yine zafer kazanacağına inanıyorum.Halkımız her şeyin farkında kimin hizmet edeceğini  çok iyi ayırt edebiliyor. Bizlerde Samsun için Büyük Türkiye için çıktığımız bu yolda halkımız ile elele hep birlikte omuz omuza çalışmayı arzu ediyoruz"dedi.
Salıpazarı’nda esnaf ve vatandaşlar bu ziyaretten memnuyetini dile getirerek Dr. Metin Kuruoğlu'na çıktıkları bu hayırlı yolda başarılar dilediler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.