'SALATA YARIŞMASI' ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ

'SALATA YARIŞMASI' ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ
Salata Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi

Samsun'un İlkadım İlçesindeki Sema Cengiz Büberci  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yiyecek içecek bölümünün, Maarif hareketi kapsamında düzenlen’ salata  yarışması ‘ödül töreni konferans salonunda gerçekleştirildi

Düzenlenen programa ilkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Okuyucu, yarışmaya sponsor olan Silverline Merzifon Bölge Temsilcisi Yasemin Zeren, Karadeniz Aşçılar ve Turizmciler Birliği Başkanı İhsan Çürükoğlu, Okul Müdürü Seher Kulein, öğretmenler, öğrenciler ve Samsun halkı katıldı.  

BU TÜR ETKİNLİKLER BİZİ CANLI TUTAR
Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Seher Kulein ,”Bu etkinliği yapmamızın sebebi Okulumuzu ve bölümümüzü daha iyi tanıtmak. Ayrıca sağlıklı beslenme konusunda farkındalık yaratmaktır. Konuklara ve katılımcılara teşekkür ediyorum “dedi.  ilkadım Kaymakamı Turan Atlamaz ise," Bu tür etkinliklerin kültürümüzü canlı tutacağını ve kültürümüzün çok  çeşitli olması ülkemizin ne kadar büyük ve nemada güçlü olduğunu gösterir “diye konuştu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLERİ VERİLDİ
Jüri heyeti tarafında belirlenen yarışma sonucunda Birinci olan yarışmacıya Silverline Ankastre Fırın ödülünü ilkadım kaymakamı Turan Atlamaz, İkinci olan yarışmacıya Silverline Ankastre davlumbaz ödülünü ilkadım ilçe Milli Eğitim Müdür vekili Ömer Okuyucu ve üçüncü olan yarışmacıya Silverline Ankastre Setüstü Ocak ödülünü Silverline Merzifon bölge temsilcisi Yasemin Zeren verdi.Ayrıca Jüri heyetinede plaket taktım edildi.
Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.