SAKARYA'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ!

SAKARYA'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesini sürdüren Yılport Samsunspor bu akşam 19:00'da zorlu deplasmanda Sakaryaspor'u devirerek liderlik koltuğundan kaldırmak ve zirvenin yeni sahibi olmak istiyor. 

Kırmızı Şimşekler zorlu müsabakada Sakaryaspor ile kozlarını paylaşacak. Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maçta Yılport Samsunspor'un hedefi sahadan galibiyetle ayrılıp liderlik koltuğuna oturmak. Samsun'a lider dönerek taraftarlarını mutlu etmek isteyen Kırmızı Şimşekler antrenmanlarını disiplinli ve hırslı biçimde tamamlandı. Başlama düdüğünü sabırsızlıkla bekleyen Taner Taşkın'ın öğrencileri zorlu sınav öncesi kendinden emin.

(13).jpg

DEPLASMANDA ÜZÜLMEDİ
Bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta mağlubiyet almayan Yılport Samsunspor'un 5 galibiyet ve 3 beraberliği bulunuyor. Oynadığı deplasman maçlarında rakiplerine 12 gol atıp kalesinde yalnızca 5 gol gören Samsunspor'un deplasman karnesinde bu sezon 18 puanı bulunuyor. Kendinden emin şekilde Sakarya'ya giden Yılport Samsunspor, yuvaya lider dönmek istiyor.

EVİNDE 2 MAĞLUBİYET GÖRDÜ
Liderlik koltuğunda oturan Sakaryaspor bu sezon evinde çıktığı mücadelelerde 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 14 gol kaydeden Sakaryaspor, kalesinde 5 gol gördü. Konuk edeceği Yılport Samsunspor'u devirerek puan farkını açarak liderliğini sürdürmek isteyen Sakarya ekibinde teknik heyet ve futbolcular maç öncesi kendilerine güveniyor.

DOSTLUK RÜZGARLARI
Yılport Samsunspor'u evinde ağırlayacak olan Sakaryaspor'da hafta boyunca taraftar gruplarının dostluk mesajları dikkat çekti. Önceki günlerde sosyal medya hesaplarından Samsunsporlu taraftarlara dostça mesajlar gönderen Tatangalar, Sakarya'ya ulaşan Yılport Samsunspor kafilesini çiçeklerle karşıladı. Tribünlerin neredeyse tamamının dolu olacağı mücadelede taraftarlar renkli görüntülere imza atacak gibi görünüyor. Saat 19:00'da başlayacak olan kritik maçı Caner Ak yönetecek.
Soner Süren

03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.