Sakarya Yol Yardım her zaman yanınızda

Sakarya Yol Yardım her zaman yanınızda
Sakarya ve çevre bölgeleri faaliyet yürüten araçların yolda kalma durumlarında onları hem tamir hem de taşıma işlemini gerçekleştiren Sakarya Yol Yardım 7 gün 24 saat hizmet sunmaktadır.

Sakarya ve çevre bölgeleri faaliyet yürüten araçların yolda kalma durumlarında onları hem tamir hem de taşıma işlemini gerçekleştiren Sakarya Yol Yardım 7 gün 24 saat hizmet sunmaktadır. Araçların günümüzde daha fazla trafiğe çıkması ve araç sayısının artması ile birlikte yol yardıma ihtiyaç duyan araç sayısı da artış göstermiştir. Araçlar özellikle mekanik aksamlarında ötürü aşınma ya da rutin kontrolleri yapılmadığı zaman özellikle otobanlarda son derece büyük bir tehlike oluşturabilirler.

Araçlarda oluşabilecek muhtemel arızalar nelerdir?

Uzun yolda ya da şehir içinde araçlarda oluşabilecek muhtemel arızalardan ilki marş motoru arızalanmasıdır. Marş motoru aracın çalışmasını sağlayan ve akü odaklı bir çalışma prensibi olan mekanizmadır. Kontağın çevrilmesi ile marş motoru hareket eder ve aküden gelen enerjiyi aracın çalışması için kullanılır. Manuel araçlarda marş motoru arızalandığı zaman halk arasında itme yöntemi kullanılır. Fakat özellikle tek başına seyahat eden ve uzun yolda aracının marş motoru arızalanan sürücüler tek başlarına araçlarını itemezler. Zaten aracı etmek yani vurdurma yöntemini kullanmak marş motorunun çalışmasını sebep olsa da araç için oldukça zararlı bir yöntemdir.

Lastiklerinizi rutin olarak kontrol ettirin

Uzun oldu ya da şehir içinde araçlarda çıkabilecek olan bir diğer arıza ise tekerlekler de patlak ya fa  birtakım başka sıkıntıların oluşmasıdır. Bu nedenle hem araçta yedek bir lastik olması hem de araçların tekerleklerini rutin olarak kontrol ettirmeleri gerekir. Her mevsime göre doğru lastik kullanmak otobanlar başta olmak üzere şehir içlerinde de lastiklerle ilgili araçların yolda kalmasına mani olabilir. Bu yüzden kışın kış lastiği yazın da yaz lastiği ile seyahat etmek sürücülerin güvenliği için büyük bir önem arz eder.

Yolda kalınca ne yapmak gerekir?

Araç herhangi bir arızadan dolayı yolda kalınca bireylerin ilk olarak yolda kalmadan önce araç sahibi oldukları için araçlarının muhtemel arızaları ile ilgili bilgi edinmiş olmaları gerekir. Araçlarda oluşabilecek muhtemel arızalar ile ilgili bilgi ediniminde bulunmak bireylerin uzun yollara daha rahat çıkmalarına ve içlerinin rahat etmesine olanak sağlar. Bu durumun bir diğer avantajı ise araçta uzun Yolda veya şehir içinde oluşan arızayı az çok tahmin edebilme yeteneği kazandırmaktadır. Örneğin araçlarda çıkabilecek muhtemel arızaları bilen bir sürücü aracının hararet yapması durumunda bu durumla ilgili önlemini alabilir ve aracını çalıştırmadan noktasında destek isteyebilir.

Profesyonel yol yardım hizmeti Sakarya Yol Yardım ile mümkündür

Sakarya Yol Yardım kurulduğu günden bu yana sürücülere 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti sunan öncü bir kuruluştur. Kuruluş bünyesinde profesyonel bir ekibi istihdam etmektedir. Bireyler için son derece stresli ve yorucu bir süreç olan yol yardım hizmetini uygun fiyatlarla sunarak sürücülere destek olmayı amaçlar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.