Sahte paralar sütyenden çıktı

Sahte paralar sütyenden çıktı
SAMSUN'da dürüm döner alıp sahte 200 liraveren ve para üztünü alarak kiralık otomobille kaçarken trafik kazası yapıp polis tarafından yakalanan 3 şüpheliden 21 yaşındaki Çiçek K.'nın sütyeninden 12 sahte 200 TL'lik banknot çıktı.

Çiçek K. ve yanındaki iki erkek gözaltına alındı.

Olay dün Atakum İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Çiçek K., Aras G. (21) ve Faruk T. (20) 34 plakalı kiralık otomobille bir restorana gitti. Çiçek K. restorandan bir  dürüm döner alıp sahte 200 liralık banknot verdi. Para üstü 185 lirayı aldıktan sonra kendisini bekleyen otomobile erek uzaklaştı.  Paranın sahte olduğunu anlayan işyeri çalışanları polisi arayıp kadının eşgalini vererek şikayette bulundu. Polis verilen eşgal üzerine çevrede araştırma başlattı. 

KAZA YAPTILAR

Bu olaydan yarım saat sonra şüpheliler Canik İlçesi Çevre Yolu üzerinde otomobille giderken maddi hasarlı trafik kazasına karıştı. Olay yerine gelen polis Çiçek K.'nin verilen eşgale uygun olması nedeniyle 3 kişiyi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek kadın polisler tarafından üst araması yapılan Çiçek K.'nın sütyeninden 12  sahte 200 liralık banknot çıktı. Çiçek K. paraları tanımadığı birinden aldığını ve sahte olduğunu bilmediğini söyledi. Aras G. ve Faruk T. ise sahte paradan haberlerinin olmadığını öne sürdü.

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. 
SAHTE PARAYA 2 TUTUKLAMA

Samsun'da piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan Çiçek Karana, Aras Gültekin ve Faruk T. polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Aras Gültekin ile Çiçek Karana tutuklanırken, diğer şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.