Sahne sanatları tutkunlarına müjde!

Sahne sanatları tutkunlarına müjde!
Tiyatro Laboratuvarı tarafından sahnelenen ve gerçek bir öyküden esinlenen Yüzbaşı Voigt Almanya'da tesadüfler sonucu bir kunduracının yüzbaşıya dönüşme hikâyesini anlatıyor.

14-21-28 Kasım tarihlerinde Sahne Aznavur'da sahnelecek oyunun müzikleri Türk Rap piyasasına Funky stilini kazandıran ünlü prodüktör Beta Berk Bayındır'a ait. Keyifli bir hikâyenin müziğin ilham veren diliyle anlatıldığı müzikalin biletleri Mybilet ve Sahne Aznavur gişesinde 30 TL ve indirimli 20 TL olarak satışa sunuluyor. Konservatuvar tiyatro bölümü öğrencileri ise 15 TL bilet ücretiyle oyunu izleyebiliyor.

"Yüzbaşılaştırılmış" Kunduracı Wilhelm Voigt

Voigt, bir Alman olarak hırsızlık yaptığı ve kimi kimsesi olmadığı için oturma izni iptal edilmiş ve mekânsızlaştırılmış bir adama dönüşmüştür. Oturma izni olmadığı için bir işe giremeyen ve bir işi olmadığı için oturma izni alamayan Voigt'un hayatı, soğuktan korunmak için üzerine geçirdiği ikinci el bir üniforma ile değişecektir. Altın çerçeveli militarizm ve boyun eğmeyenlerin içinde barınamadığı düzen değişmedikçe, "Voigtlaşmak" kaçınılmaz olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.