SAHİL'DE PİS KOKU!

SAHİL'DE PİS KOKU!
Özellikle Canik İlçesi denizden gelen kanalizasyon kokusunun etkisi altında.

Ulaşım halinde Canik güzergahını kullanan sürücüler ve araç içindeki vatandaşlar, sıcak havalara rağmen koku geçene kadar birkaç dakikalığına da olsa açık olan camlarını kapatmak zorunda kalıyor. 

NEFES ALMAK GÜÇLEŞİYOR

Canik İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar yıllardır denizden gelen, sıcaklığın artmasıyla daha da çekilmez bir hal alan kanalizasyon kokusu için çalışma yapılmasını ve şehrin bu kanalizasyon kokusundan arındırılmasını istiyor. Sabah saatlerinde ve akşam üzeri çoğalan kötü koku sokakta nefes almayı güçleştiriyor. Vatandaşlar Canik İlçesini etkisi altına alan bu kötü kokudan bir an önce kurtulmak istiyor.

ARAÇTAKİLER CAMI KAPATIYOR

İş çıkış saatlerinde, Sanayi Bölgelerinden Şehire girişte trafiğin bir hayli yoğun olması ve araçların uzun kuyruklar oluşturması nedeniyle bunalan araç içindeki vatandaşlar, camı açıp rahatlamak istediklerinde, üstüne üstlük bir de pis koku sıkıntısı çekiyor. İş çıkışı bu yoğun trafiğe yakalanan vatandaşlar kokunun hissedildiği bölgeye geldiklerinde camı kakpatmak zorunda kalıyor.

SAHİL GEZİ YOLU DA KOKUYOR
Samsunum1 Gemisinin bulunduğu bölgede de hissedilir şekilde kötü bir koku sahil yolunda yürüyen vatandaşları olumsuz şekilde etkiliyor. Yaz sıcaklarının Samsun'da 30 derecenin üzerine çıkması denizden yükselen buhar pis kokuyu etrafa yayıyor. Pis kokunun kaynağının denize akıtılan kanalizasyon atığı olduğu tahmin ediliyor. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nden çözüm bekliyor. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.