SAHAMIZ'DA YOKUZ

SAHAMIZ'DA YOKUZ


Samsunspor kendi sahasında Boluspor galibiyeti dışında hiç bir maçı kazanamayarak büyük puan kaybı yaşadı. Ptt 1.lig'in 16. haftasında kendi saha ve taraftarları önünde Altınorduspor'u konuk eden Kırmızı Şimşekler genç dinamik uyumlu bir futbol takımı karşısında ilk yarıda istenilen performansı ortaya koyamayarak golle buluşamadı. Samsunspor karşısında iyi bir direnç göstererek yapılan atakları iyi bir şekilde kesen Altınordu Samsun deplasmanından 1 puan çıkarmanın hesapları içersindeydi.


Samsunspor ise Bursa maçında forma giyen genç oyuncuları ilk 11'de şans vererek maça başladı. Defansta Murat Ayküz, Fatih Kılıç Kaya, Tana Üzümcü ve Ahmet Burak Solakel yer alırken. Başarılı defans oyuncusu Ercan Yazıcının hafifi ağrıları bulunması nedeniyle yedek'te kalmayı tercih etti. Samsunspor orta alanda Musa Aydın, Taha Yalçıner, Doğan Erdoğan ve Safa görev yaparken ileri uçta Alperen ve Adiloviçle gol aradılar.. İlk 30 dakika içerisinde rakibi Altınorduspor karşısına baskı kuran Kırmızı Şimşekler baskıyı gole çeviremediler.. Rakip kaleye atılan toplar ya kalecide kaldı, yada auta çıkmış oldu. İlk yarı 0-0 sona erdi.


Samsunspor ikinci yarıya yine baskı kurarak rakibinin direncini yine kırmaya çalıştı. Atılan pasların yerini bulmaması oyunu etksiz bıraktı. 62. dakikada genç Safa Serbest yerini Recep Niyaz'a bıraktı. Recep Niyaz'ın oyuna girmesi Samsunspor'u hareketlendirdi. Yapılan gollük şutlar sonuçsuz kaldı. Dakika 69'da Doğan Erdoğan yerini Zafer'e bırakırken orta sahaya bir canlılık geldi. Erhan Altın 3 ve son oyuncu değişikliğini 72. dakikada yaparak Alperen'in yerine oyuna Serdar Eylik dahil oldu. Orta alan böylelikle oturmuş oldu ve akabinde gol geldi.

 

76. dakikada Taha ceza alanında yaptığı kafa vuruşuyla Altınordu filelerini havalandırmış oldu. 1-0 öne geçmiş olan Kırmızı Şimşekler golünde vermiş olduğu rahatlıkla rehavete kapılan futbolcular geriye yaslanarak rakibini üzerlerine çekmiş oldular. Ve bu dakikalarda kendi alanından çıkamayan Samsunspor golüde kalesinde bulunca maçın kaderi belli olmuş oldu. Geçen sezon'un ilk yarısını 28 puanla tamamlayan Kırmızı Şimşekler bu sezon 20 puan alarak hayal kırıklığı yaratmış oldu. Tribünlerin maçta sonra Erhan Altın'ı istifaya davet etmesi sornası Teknik direktör'ün tribünlere giderek taraftarlarla tartışması bana göre hoş olmadı. Soyunma odasına giderken arkasından tekrar Erhan Altın istifa diye bağıran taraftarlar böylece Teknik direktörlerini protesto etmişler. Kader ya bundan 2 hafta önce En büyük Erhan Altın diyen taraftarlar bu defada istifa diye bağırdılar.. Erhan Altın ile ilgli kararı Yönetim belirliyeceği için şuanda Teknik direktörümüz takımının başında görevini sürdürmektedir. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR