"SAHADA SAVAŞAN BİR TAKIM GÖRDÜM"

"SAHADA SAVAŞAN BİR TAKIM GÖRDÜM"
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 1-0 kazanılan Eyüpspor maçında sahada savaşan bir takım gördüğünü söyledi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanılan ve Samsunspor'un 1-0 kazandığı Eyüpspor maçını değerlendirdi. Önemli olan 3 puan olduğunu belirten İsmet Taşdemir, “Bugün benim için çok daha önemli olan sahada savaşan bir takım gördüm. Şuandaki tek hedefim, takımın bu savaşan gücünü biraz daha takım halinde ilerletebilmektir. Onun haricinde kaçırdığımız gol pozisyonlarını diğer maçlarda değerlendirip daha iyi skorlarla galip gelebilmek. Bugünkü maçta en çok sevindiğim konu takımımızın hemen hemen hepsinin mücadele isteği ve azmi beni mutlu etti. Bunu biraz daha arttırdığımızda ve takımla beraber pekiştirdiğimizde inşallah çok daha iyi skorlarla galibiyetler alacağız” dedi.

06-002.jpg

“Kaçan goller hepimizi üzüyor"
Kaçan pozisyonların kritik maçlarda gol olabileceğini ifade eden İsmet Taşdemir, “Kaçan goller hepimizi üzüyor. Ben bir taraftan da çok mutlu oluyorum. Demek ki doğru şeyler yapıyoruz. Benim için önemli olan pozisyona girebilmek. Bugün 4-5 net pozisyon kaçırdık. Belki yarın da kaçıracağız. Ama en kritik maçlarda bunlar gol olacaktır. Dolayısıyla benim kendi düşüncem, pozisyona girebilmek. Bugün kaçar, yarın kaçar ama kaçmayacağı zamanlar da gelecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.