Sağlıkta çağ atladık…

Sağlıkta çağ atladık…
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, İŞKUR Bölge Müdürü Hasan Kılıçaslan...

Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Dr. Alaaddin Domaç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dursun Mehel, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi, Opr. Dr. Mahlut Ulubay ve Fizik Tedavi Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Şimşek’i ziyaret etti.

Gazi Devlet Hastanesi’nde servisleri ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Hasan Basri Kurt, “ Sağlıkta 13 yılda dünya standartlarını yakaladık. 8- 10 kişilik koğuş sistemi odalardan iki kişilek 5 yıldızlı otel ayarında hastane odalarımız var. İçinde buzdolabından televizyona kadar bir çoğumuzun evinde olmayan imkanlar mevcut. Uzman doktorlarımız günün 24 saatinde hastalarımıza hizmet veriyor.Eskiden ulaşımın zor olduğu bölgelere ambulans gitmezken şimdi ambulans helikopterler var. İlaç kuyrukları tarih oldu. Yerimiz yok deyip hastaları geri çeviren hastaneler artık yok. Türkiye sağlık alanında dünyanın en önemli ülkeleri arasında yer alıyor” dedi.

 

Samsun’un sağlık yatırımlarında devlet imkanlarından çok büyük pay aldığını belirten Hasan Basri Türk, “ Samsun artık sağlık turizmini yaşar hale geldi. AK Parti öncesi Samsun’dan bir çok hastamız tedavi olmak için Ankara ve İstanbul gibi büyük illere giderken şimdi bölgemizde bir çok ilden hastalarımız tedavi görmek için Samsun’daki hastanelerimize geliyor. Samsun artık sağlık kenti olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Hem kamu hem de özel hastanelirimiz sayesinde sağlık alanında sorunsuz bir il haline geldik” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.