SAĞLIKLI VE MUTLU ÇOCUKLAR İÇİN UZMANLAR BİR ARADA

SAĞLIKLI VE MUTLU ÇOCUKLAR İÇİN UZMANLAR BİR ARADA
Liv Hospital Samsun’un katılımı ile Psikolab Psikolojik Danışmanlık Merkezi tarafından düzenlenen ‘Bilinçli Ebeveyn Mutlu Çocuk İstasyonu’ etkinliğinde uzmanlar bir araya geldi. 

Kidsnook tarafından geliştirilen ‘Babynook’ 4-8 ve 9-12 ay bebek programı uygulamalarının faydaları annelere anlatıldı. Uzman Söyleşilerine Liv Hospital Samsun Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Harika Sönmez, Kidsnook kurucularından Dil Bilimci Yazar Masal Anlatıcısı Ayşegül Dede, Bebek Hemşiresi Esra Ertuğrul, Uzman Klinik Psikolog Berika Öztorun Kabataş ve Uzman Klinik Psikolog Hande Şafak konuk oldu.  

whatsapp-image-2019-10-18-at-16-16-23.jpeg

Yoğun ilgi gören Bilinçli Ebeveyn Mutlu Çocuk İstasyonu Uzman Söyleşilerinde, Uzm. Dr. Harika Sönmez ‘evdeki ilk müdahaleler ve bebeğiniz hakkında merak ettikleriniz’, Bebek Hemşiresi Esra Ertuğrul ‘bebek masajı’, Kidsnook Kurucusu Dilbilimci-Yazar-Masal Anlatıcısı Ayşegül Dede, Uzm. Klinik Psikolog Hande Şafak ve Uzm. Klinik Berika Öztorun Kabataş ‘hikaye anlatıcılığı duyu bütünleme oyunlarının çocuk gelişimine etkisi’ konularında söyleşi yaptı ve annelerin sorularını yanıtladı. 

whatsapp-image-2019-10-18-at-16-16-06.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.