SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Korona virüs (Covid19) nedeniyle gece gündüz demeden insanların sağlığı için fedakarca çalışan sağlık personellerine teşekkür etmek için Terme Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Doğan ve İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğ. Eren Dede Korona virüs nedeniyle fedakarca çalışan  sağlık personellerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

b8f39980-90a0-43ff-8199-febea1b163d2.jpg
 
ÖZEL BİR GÖREV İFA EDİYORLAR
Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, “Ülkemiz ve dünya genelinde etkisini gösteren salgın hastalığından dolayı ilçemizde görev yapan sağlık personellerimize moral vermek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. Onlara teşekkürlerimizi ve takdirlerimizi ilettik. Hakikaten bu süreçte özel bir görev ifa ediyorlar” diye konuştu.

f7096233-ba41-4936-9316-9db83adf7e10.jpg

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYORLAR
Korona virüs salgını ile mücadelede mesai kavramı gözetmeden fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına canı gönülden teşekkür ettiğini ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Elhamdülillah Türkiye’de çok kıymetli ve kaliteli bir sağlık ordusuna sahibiz. Bu sağlık ordumuzun Terme’deki temsilcileri de canhıraş bir şekilde çalışıyorlar. Bugünkü ziyaretimizin sebebi onların bu çalışmalarının farkında olduğumuzu hissettirip, kolaylıklar dilemektir. Biliyorum ki çoğu evlerine gitmiyor, kendilerine hastalık bulaşma riskine rağmen, burada güzel bir şekilde gayretli bir şekilde çalışıyorlar. Allah öncelikle onların sağlıklı olmasını nasip ederek kendilerine kolaylık versin. Ülkemizin güvenliği noktasında nasıl askerimiz kendine düşeni yapıyor, bizim her zaman göğsümüzü kabartıyorsa; sağlık ordumuzda bu olağanüstü süreçte gerçekten bir kere daha kendini ispat etti. Tüm Türkiye ve Terme halkı adına tüm sağlık personelimize şükranlarımızı iletiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.