SAĞLIKÇILAR AYAKTA!

SAĞLIKÇILAR AYAKTA!
Samsun'da Özel bir hastanede bıçaklanarak öldürülen Operatör Doktor Aynur Dağdemir'in uğradığı saldırı, sağlık camiasını endişelendirdi. Türk Sağlık- Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, caydırıcı önlemler alınması gerektiğini söyledi.

ÜÇ BIÇAK DARBESİ ALMIŞ
Geçen Mayıs ayında Göğüs Hastanesi'nde görevi başında üç kurşunla katledilen Op.Dr.Kamil Furtun'un acısını henüz unutulmamışken özel bir hastanede görev yapan evli ve ikiz kız çocuğu annesi Op.Dr.Aynur Dağdemir'in, üç bıçak darbesi ile öldürülmesi sağlıkçıları korkuttu. 

SAĞLIK CAMİASI YASTA
Op. Dr. Aynur Dağdemir'in öldürülmesi tüm sağlık camiasını yasa boğarken, gebeliğini takip ettiği kadınlar, doğumunu yaptırdığı bebekler, çocuklar ve ailelerini de derinden üzdü. Dr. Dağdemir'in facebook sayfasına yazılan mesajlar, okuyan herkesi duygulandırdı. 

MUTLAKA TEDBİR ALINMALI
Samsun'da 6 ay içerisinde yaşanan iki doktor cinayetinin sağlık çalışanlarını endişelendirdiğini söyleyen Türk Sağlık- Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, "Hastanelerde ciddi anlamda elle dedektör ve X-Ray cihazları olması lazım. Resmi polis atanmalı"dedi

ÖNERİLERİMİZ ÖNERİLDİ!
Operatör Doktor Aynur Dağdemir'in öldürülmesi olayı ile ilgili haberi verdiğimiz gün gazetemizin manşeti "Denetim Şart" başlığıyla çıkmış ve hastane giriş ve çıkışlarının denetim altında olması, dedektör ve X-Ray cihazlarıyla aranması önerisinde bulunmuştuk. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum