SAĞLIK ÇALIŞANINA SALDIRI KINANDI

SAĞLIK ÇALIŞANINA SALDIRI KINANDI
Salıpazarı İlçe Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanına yapılan saldırıyı Sağlık-Sen kınadı

Salıpazarı İlçe Devlet Hastanesi’nde 18 Eylül Pazar günü saat:13:30’ da acil serviste sağlık çalışanlarının, İlyas Yüksel isimli hasta tarafından şiddete maruz kalmalarını şiddetle kınadıklarını söyleyen Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz; “Kendini bilmez, haddini bilmez, aldığı sağlık hizmetinin kıymetini bilmez birinin yaptığı bu saldırganlığın kesinlikle kabul edilecek bir tarafı olamaz” dedi.

Hastanın, hastaneye geldiğinde normal uygulamanın tatbiki esnasında, sağlık çalışanlarına yönelik küfür ve tehditlerine rağmen nöbetçi doktor hastayı sakinleştirmeye çalıştı. Fakat kendisi de hakaretlere ve tehditlere maruz kalınca polis olaya müdahale etti. Saldırgan, aynı tavırlarını kolluk kuvvetlerine de yöneltti.

Sağlık-Sen camiası olarak hiç kimsenin, özellikle de hiçbir sağlık çalışanının böylesi hakarete uğramasını asla kabul etmediklerini, mağdur olan çalışanlarımızın daima yanında olduklarını söyleyen Başkan İlhan Öksüz, bu olayın hukuki olarak da sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz sözlerine şöyle devam etti: “Zor şartlar altında, fedakârca sağlık hizmeti veren çalışanlarımızın takdir edilmesi gerekir, hastalarımızın da daha güzel hizmet alabilmeleri için sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmaları elzemdir. Tüm sağlık çalışanlarına huzurlu bir çalışma ortamı diliyorum”. Ahmet Ufuk ERKAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.