SAĞLIK BAKANI DEMİRCAN'I ZİYARET ETTİLER

SAĞLIK BAKANI DEMİRCAN'I ZİYARET ETTİLER
Sağlık Bakanı Demircan ile görüştüler

Havza Belediye Başkan Murat İkiz ve Havza AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Sağlık Bakanı Ahmet Demican’ı ziyaret ettiler.
Sağlık Bakanı Ahmet Demican’ı makamında ziyaret eden İkiz ve Özdemir ilçenin sağlık ile ilgili talepleri ve gereksinimleri hakkında bilgiler verdiler.
İkiz ve Özdemir’i ile bir süre sohbet eden Bakan Demircan Havza Devlet Hastanesine yeni ekipman ve doktor desteğinde bulunulacağını belirterek, Havza Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin en kısa sürede hizmete girmesi içinde Sağlık Bakanlığı olarak gerekli desteği vereceklerini sözlerine ekledi.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Sağlık Bakanı Ahmet Demican ile yapılan görüşmede Havza’da ki sağlık kurumları ve sağlık ile ilgili talepleri dile getirdiklerini belirterek; “ Sayın Bakanımız ile yapmış olduğumuz görüşmede Havza Devlet Hastanemiz ve Havza Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili gereksinimlerimizi dile getirdik ve konu ile ilgili dosyayı kendilerine takdim ettik. Sayın Bakanımız Havza Devlet Hastanesine yeni ekipman ve doktor desteğinde bulunulacağını ve Havza Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin en kısa sürede hizmete girmesi içinde Sağlık Bakanlığı olarak gerekli desteği verileceğini belirtti. Sayın Bakanımız Ahmet Demircan beye ilçemizin taleplerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretin ilçe adına olumlu geçtiğini belirterek; “ Sayın Bakanımız ile yapılan görüşmede ilçemizin sağlık ile ilgili gereksinimler görüşüldü ve ilçemiz adına olumlu bir görüşme oldu. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.