SAĞLIĞINA KAVUŞTU

SAĞLIĞINA KAVUŞTU
SAMSUN BÜYÜK ANADOLU HASTANELERİNDE Skoloz tedavisi ile sağlığına kavuştu

Şiddetli bel ağrısı, yürüyememe, her iki ayaklarında ağrı ve uyuşukluk gibi şikayetleri ile Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Tam Endoskopik Bel fıtığı Merkezi' gelen 51 yaşındaki Münibe Külhan, yapılan tedavi sonrası şikayetlerinden kurtuldu.
Sürekli bel ağrısı şikayetlerinin artmasının ardından yürümekte ve günlük işlerinden zorluk çeken 51 yaşındaki Münibe Külhan, Amasya Merzifon ilçesinden gelerek hastalığının tedavisi için Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Tam Endoskopik Bel fıtığı Merkezi'ne başvurdu. Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri doktorlarından Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi Nöroşirurji Beyin Cerrahı Op.Dr.Naki Keleş, Külhan'a yaptığı muayene sonrası kendisine skoloz, bel kayması ve bel fıtıkları teşhisi koyarak ameliyat olması gerektiğini söyledi.Külhan, uzun süredir çektiği ağrılardan kurtulmak, normal yaşantısına geri dönmek adına doktorunun tavsiyesine uyararak ameliyat olmaya karar verdi. 
Yapılan ameliyat sonrası kısa zaman içinde ayağa kalkan Külhan, bel ağrısı sebebi ile geldiği yürüyemez hale geldiği merkezden, ağrılarından kurtulmuş olarak yürüyerek çıktı.
Tedaviden sonra hayatına geri döndüğünü ve hiç bir ağrılarının kalmadığını söyleyen Münibe Külhan, Samsun Büyük Anadolu Hastanesi'ne ve doktoru Op. Dr. Naki Keleş'e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.