SAĞLAM HEDEFLERİNİ ANLATTI

SAĞLAM HEDEFLERİNİ ANLATTI
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, BeIN Sports'a konuştu. Sağlam, "Yıllardır üzüntü çeken taraftarın bundan sonra gülerek, takımlarını keyifle izleyebileceği bir oluşumu başlattık. İnşallah Allah bizi mahcup etmez" dedi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1. Lig ve Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan BeIN Sports kanalına röportaj verdi. "Futbolun Şehirleri" adlı programda konuşan deneyimli teknik adam, "İlk profesyonelliğimi Gaziantepspor'da yaşadım. 1987 senesinde. 2 sezon Gaziantepspor'da futbol oynadıktan sonra 1989 yılında, tabi hepimizin üzüldüğü hatırlamak istemediği, hayatın gerçeklerinin içerisinde olan yaşanan elim bir trafik kazasının ardından Samsunspor'a transfer oldum. Futbol şehitlerimizi buradan rahmetle anıyorum. Samsunspor'daki serüvenim her sezon performans anlamında üzerine koyarak çok hızlı bir şekilde devam etti. Ümit Milli ve A Milli Takım forması giymeye başladım." dedi. 

manset-1-009.JPG

"Alnımızın akıyla yerine getirdik"
1994-1995 sezonunda ise Türk futbol tarihine geçecek bir transferle Beşiktaş'la anlaştığını ifade eden Sağlam, "6 sezon Beşiktaş'ta oynadıktan sonra 2000-2001 sezonunda ayrılma duruma geldim. Benim hayalim; Eğer Beşiktaş'tan başka bir kulüpte oynayacaksam kesinlikle bu takım Samsunspor olacak demiştim ve gerçekleşti. Samsunspor'a geri döndüm. 3 sezon daha burada futbol oynayarak yardımcı antrenör oldum. Sonrasında ise 35 yaşında Samsunspor'un teknik direktörlüğünü üstlendim. Sıkıntılı bir süreçti, ekonomik anlamda. Allah'a şükürler olsun ki, aldığımız görevi alnımızın akıyla yerine getirdik" dedi.

"Tüm şartlar mevcut"
Ertuğrul Sağlam konuşmasının devamında ise, "Yıllar geçti, Kayserispor, Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor derken tekrar Samsunspor'la yollarımız kesişti. Tabi bunu yaparken çok farklı hayallerle, gelecek adına yapabileceğimiz çok güzel şeylerle kesişti aslında. Burada şuan da bir antrenörün başarıya giderkenki isteyeceği tüm şartlar mevcut. Hepsinin oluştuğu bir ortamda altın harflerle yazılacak, yeni bir hikayenin başlangıcını yaptık. Yılport Samsunspor olarak önce 1. Lig'e, ardından Süper Lig'e, sonrasında da İnşallah 6. şampiyonun Samsunspor olması için buradayız.  Yıllardır burada üzüntü çeken taraftarlarında artık keyifle izleyebileceği bir oluşumu başlattık" ifadelerine yer verdi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.