Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

SAĞIR SULTAN DUYDU

111.jpg

ABD nin eşki CİA şefinin bu ifadeleri ne kadar gerçek değil mi? Olmuşları ve olanları en net biçimde dile getiriyor.

İÇİ BOŞ KARTON ASKERLERDEN müteşekkil BATI hep HAİNLER ve SATILMIŞLAR ‘la savaşlarını sürdürdü. Bu günkülerde aynı. ERMENİ ‘leri kullanıyorlar. Yüz sene evvel de aynı idi. ABDÜLHAMİT’e ve OSMANLI’ya karşı aynı GURUH kullanılmıştı. İstanbul’un, ANADOLU’ nun ve Şehrimizin Caddeleri de buna şahitti. ÇETELER. Bunların arkasındaki YABANCI MİSYONLAR. 1900 lü yıllarda Samsun’da l5 Batılı ülkenin KONSOLUS lukları YER ALMIŞTI. Bir nevi DÜŞMAN KALESİ. İSTİHBARAT bilgilerini gün be gün ülkelerine nakleden, Sandık ve kasalarla altınları Rum ve Ermeni çetelerine devşiren. EMPERYALİST LEŞ KARĞALARI .

222-001.jpg

 

 

İÇİ BOŞ KARTON ASKERLER.

 

Bu gün olduğu gibi, Dün de Çanakkale’de abartılmış ve bir gölge gibi, büyütülmüş görüntülerine rağmen, hiçbir şey olmadıkları, Dünya ya kafa  tutan dev gemileri ve mürettebatı ile, firavunun askerleri gibi denizin dibini boylamaları gerçeğidir.

 

Bu gün AFRİN de sahaya dahi çıkmaya cesaret edemeyen, SOYSUZLARIN, soyları nasıl ki, YEDİKLERİ OSMANLI TOKADI ile hala uyanamamışlarsa, Allah’ın lanetlediği İSRAİL’in peşine takılıp ARZ’ı MEV’UT, Nilden, Fırat’a Yahudi Devleti kurma hayalinin ancak bir hayal olduğudur.

 333.jpg

Bu belgesel metin olanları yeterince izah etmektedir. Takdir Allah’ındır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR