SADEF'TEN BASINA KAHVALTI

SADEF'TEN BASINA KAHVALTI
Samsunlular İstanbul'da buluşacak

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, 18-24 Ekim tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan "Samsun Tanıtım Günleri" hakkında basını bilgilendirdi. 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen kahvaltıda SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman, kısa bir hoşgeldiniz konuşmasından sonra İstanbul Maltepe Meydanı'nda düzenlecek tanıtım günlerine de değindi. 

Köksal Akman'dan sonra SADEF Genel Başkanı Yıldıray baş söz aldı. Konuşmasına, Köksal Akman'ın en faal bölge başkanı, Samsun'un da Akman sayesinde en başarılı bölge olduğunu söyleyerek başladı.

Sözlerine şöyle devam eden Baş; 
 “18-24 Ekim Samsun Tanıtım Günleri'ni Maltepe'deki 6 bin metrekarelik miting alanında gerçekleştireceğiz. 4 gün boyunca 1.5 milyona yakın katılımcı bekliyoruz. Samsun'un değeri olan Yaşar Doğu, Neyzen Tevfik, Ali Fuat Başgil, Yıldıray Çınar gibi isimleri de anacağız” diye konuştu.SADEF olarak bugüne kadar hep güzel işlere imza attıklarını söyleyen Genel Başkan Yıldıray Baş, "SADEF herkese aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıkta. Siyasi temsilcilerimizin hepsiyle bir aradayız ve hepsini seviyoruz. Hiç kimsenin beyazına siyahına karışmadan sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Biz doğru yolda ilerlemeye çalışacağız. Ufak tefek hatalarımız oluyor zaman zaman. Bunları da gidermek için mücadele veriyoruz. Basın mensuplarında da Samsun'un markalarını tanıtım günlerine katılmak konusunda teşvik etmenizi bekliyoruz. Samsunspor bir markadır. Ve Samsun'da özellikle sağlık konusunda, medikal aletler konusunda bir birikim ve markalar var; onları da Maltepe Meydanı'nda görmeyi umuyoruz. Bu konular için de gayret göstermekteyiz " dedi.

Konuşmanın sonunda geçilen soru faslında, Samsun Tanıtım Günleri'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılıp katılmayacağına ilişkin soruya, Cumhurbaşkanı'nın Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç aracılığıyla davet edildiğini, bunun ihtimal dahilinde olduğunu fakat Başbakan Binali Yıldırım'ın ise katılmasına kesin gözüyle baktıkları şeklinde cevap verdi. Ahmet Ufuk ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.