SADEF'ten Anayasa Değişikliği Açıklaması

SADEF'ten Anayasa Değişikliği Açıklaması
Anayasa değişikliğinin Türkiye'nin yeniden inşası için önemli bir adım olacağını vurguladı

 

Anayasa değişikliğinin Türkiye'nin yeniden inşası için önemli bir adım olacağını vurgulayan SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Baskani Yildiray Bas ''Anayasa değişikliğiyle yaşamın her alanında yeni bir sayfa açılacağına belirterek, Darbelerin olmamasi icin yeni sistemin yeni ufuklara kapı aralayacağına inanıyoruz." dedi.

Federasyon olarak kuruldukları günden beri Türkiye'ye katkı sağlayacak, yeni kapılar açacak her türlü adımı desteklediklerini anlatan BAŞ  bu nedenle anayasa değişikliğinin referandumda kabul edilmesi için SADEF aile olarak Yönetim kurulu,Kadin kollari,Genclik kollari,15 bölge baskanliklari ve teskilar ile dernek ve üyeleri ile  birlikte alanlarda kampanya çalışmaları düzenleyeceklerini bildirdi.
anayasa değişikliği ile Türkiye'nin son yıllarda kazanmış olduğu istikrarın katlanarak artacağını, Feferasyon olarak aldıkları karar gereği referandumda evet oyu vereceklerini bildirdi."Ülkemizin milletimizin menfaati neredeyse biz de orada olacağız. Bu anayasanın milletimizin ve devletimizin lehine olduğuna yürekten inanıyoruz.''dedi.Sezgin BERBER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.