SADEF iftarda buluştu

SADEF iftarda buluştu
Samsun dernekler federasyonunu düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Sadef ailesi bir araya geldi

Samsun dernekler federasyonu (SADEF) Kavak Saski Müdürü  ve ayrı zamanda SADEF de görev alan çevre ve imardan sorumlu Başkan Yardımcısı Savaş Gayretli Samsun’un Kavak ilçesinde Taş Konaklarında Sadef ailelisi ile birlikte iftar yemeği düzenledi. iftar yemeğine katılan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Saraçoğlu ve Milliyetçi Harekat Partisi Samsun 7.sıra Milletvekili Adayı Mine Aktaş’ ta Sadef ailesiyle bir arada buluştu

 

İftar yemeğinin ardından Denge Gazetesine açıklamalarda  bulunan Sadef Başkanı Ebru Akal;

‘’Sivil toplum kuruluşları gönüllülük esaslı yapılan çalışmalardır. Geçtiğimiz aylarda 11 mart’ta tarihinde sayın Genel Başkanımızın katıldığı Yalı kefede kahvaltı programında genel merkez tarafından atamam oldu. Sadef yönetiminde uzun yıllardır bulunuyorum, daha önceden yönetim listemizi oluşturmak için 1 mayıs tarihinde Mustafa Koncak ve Levent Kaya ile bir araya geldik kimler olabilir kimler katılabilir kimler bize bu yolda yürüyebilir elini taşın altına koyabilir diye düşündük. baktığımda çok güçlü bir kadro görüyorum sonuçta bir toplum kuruluşlarına çalışmaları projelere güzel imzalar atmaları ekip ruhu ile olabilecek bir şey hiç kimse tek basına bir şeydir bende bu ekibe güveniyorum dedi.’’

dsc_0192-001.png

 

Samsun dernekler Genel Başkanı Yıldıray Baş Denge Gazetesine yaptığı açıklamalarda;

Sadef 2004 yılında kurulmuş Türkiye genelinde yapılaşmayı sağlamış yut dışına açılan sivil toplum kurulusudur. Yıllardır mücadelesini vermiş Sayın CumhurBaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2000 kişi ile ağırlanmış 1o yıl üst üste Samsun tanıtım günleri yapılmış Başbakanımızın ağırlanmış Milletvekilleri ağırlamış yıllardır Samsun’un sesi olan adı olan bir topluluk olarak bunu başardığınızı düşünüyorum Samsun’un 17 ilçesi var 17 ilçesi de Başkanlarımız ile iyi projelere imzalar attık.

Sadef dernekleri federasyonu 15 bölgeden oluşan 126 üye derneği ile birlik beraberliği sağladığı büyük bir sivil toplum kuruluşudur.10 bölgesi İstanbul ve Samsun, Ankara, Sakarya, İzmir, Eskişehir açılımı 3 bilgelerinde Avrupa, Azerbaycan, Hollanda ve Almanya 15 bölgede en gözde bölgemiz Samsun Dernekler Federasyonu olduğumuz için Samsun Başkanı ve yönetim kurulu çok önemli sayın Ebru Akal ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum gerçekten güzel kadro oluşturduk. Önümüzde seçimler var bu seçimlere de hangi şartlar uygunsa o seçilsin birlik beraberliğimiz bozulmadığı sürece bizleri yönetenlerin dikkat edeceğini düşünüyorum. Sadef ailesi hiçbir zaman ayrışmadı birlik beraberliği sağladığı siyaset üstü kurumlar olmaya çalıştı ama bezende fikirler beyan etti. Milletin milli beraberliği için rengini söyledi ülkemize milletimize ve Samsunumuza hayırlı olsun bizleri bu günden yalnız bırakmayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Saraçoğlu ve MHP Milletvekili Adayı Mine Aktaş ve değerli Ebru Akalın başta olmak üzere Sadef ailesi üyelerine ayrı zamanda bizlerimizin her zaman yanında olan denge gazetesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarım şeklinde konuştu.

dsc_0198.png

Kavak belediye Başkanı İbrahim Saraçoğlu Denge Gazetesine yaptığı açıklamada şunları belirtti;

Sadef’ in güzel hizmetlere vesile olacağına gönülden inanıyorum birbirinden deneyimli arkadaşlarımız Sadef üyeleri çalışarak sizlerle guru duyacağımız hizmetler yapacağınıza inanıyorum bu hususla bana ne görev düşüyorsa her daim yanınızda hazır olduğumu ifade etmek isterim 24 haziran seçimlerinin memleketimize ve samsunumuza hayırlara vesile olsun şeklinde konuştu.

dsc_0214.jpg

 

Samsun MHP Milletvekili Adayı Mine Aktaş Denge Gazetesine yaptığı açıklamalarda şunları belirtti;

Yıllardır Sadef’in sağlık işlerinden sorumlu Başkan yardımcılığını yapmaktayım bu çatı altında olmaktan çok mutluyum STK‘ların içinde ciddi anlamda en güzel ileri yapan işlere imza atan Sadef ailesine şükranlarımı sunuyorum dedi.

dsc_0230.jpg

Konuşmaların ardından Sadef üyesi Ahmet Seven’in  çıkarmış olduğu Yaşar Doğu kitabı Sadef ailesine kitabını hediye etti. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Saraçoğlu Sadef Genel Başkanı Yıldıray Baş’a el yapımı Kavak Türk kahvesi takımını tektim etti. hediyelerin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek iftar yemeği son buldu.

4545454.png54654654.png

ŞENOL ÜSTÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.