SADECE FUTBOL KONUŞACAĞIZ

Yılport Samsunsporumuz Bolu kampını bitirip dönüş yaptı. İki gün izin kullanacak olan takımımız yarın toplanarak kaldığı yerden kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek.

Hocamız kampı kısaca duayen gazeteci Erdal Cansu ve ben Ümit Gök'e değerlendirdi. Hocamızın görüşleri ışığında şunu tekrar belirtelim, bu sene sadece futbol konuşacağız.

Takımımızın çalışmalarına, eski yeni futbolcularımızın uyumuna ve oynanan futbola bakarsak dönüşüm geçirmiş bir Samsunspor geliyor.

Geçen senenin gruplaşması yok. Geçen seneden 'teknik olarak sınıfta kalmak' yok. Geçen seneden bir şey kalmadı. Herkes işine odaklanmış, işini yapıyor, takım da diri, tam hazır olmasa bile takır takır top oynuyor.

Hazırlık maçlarına baktığımız zaman üçer gollü galibiyetler Yılport Samsunspor taraftarlarını heyecanlandırmaya yetiyor. Hocamız yakında gideceğiz Erzurum kampında daha da iyi olunacağının garantisini verdi.

Devamlı atak oynayan ve bu oyunu oynarken defansta da açık vermeyen bir takım izletecek bizlere. Takımda eski yeni futbolcularımızın hırsı, İrfan Buz hocamızı hem sevindiriyor hem de tatlı tatlı düşündürüyor...

Çünkü ilk 11 seçerken çok zorlanacağa benziyor İrfan hocamız. Oynayacak ve oynamaya hazır 23 futbolcum olsun bu bana yeter, rekabetin sonucunda başarı geleceğine inancımız tamdır diyor.

Sadece futbol oynatan teknik ekibe,
Sadece futbol oynamak isteyen futbolculara,
Sadece Samsunspor'u izlemeye gelecek olan taraftarlara,
Sadece futbol yazacağız Denge Gazetesi olarak..

Alçak gönüllü güzel insanlara selam olsun.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR