SABUNCU: "KAYNAK SORAN SARAYA BAKSIN"

SABUNCU: "KAYNAK SORAN SARAYA BAKSIN"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, "Bidirgemizi kıskananar çıkmışlar bütün bunları yapmak için nereden kaynak bulacaksınız diye soruyorlar. Kaynak soran, saraya baksın yeter" dedi.

CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, seçim komisyonuyla haftaık yaptığı toplantıda iktidara yüklendi.

Partisinin seçim bildirgesinin halktan yana olduğunu söyleyen Sabuncu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin eşit ve adaletten yana, haktan yana bir bildirgeyle hazırlandığını ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin bildirgesi halkla beraber, toplumun bütün kesimleriyle oluşturduğumuz toplantılar ve onların fikirlerini alarak hazırlanmış bir bildirgedir. Çok somut bir bildirgedir. Eşitlikçi, adalet ve özgürlükten yana bir bildirgedir. Bizler de bildirgemizi sahada bir araya geldiğimizde, vatandaşlarımızla paylaşıyoruz" dedi. 

"KAYNAK SARAYDA"
"Bizim bomba gibi projelerimiz var" diyen Sabuncu, iktidar olmaktaki iddialarını gözler önüne seren bir seçim bildirgeleri olduğunu kaydederek şöyle konuştu:

"Bidirgemizi kıskananar çıkmışlar bütün bunları yapmak için nereden kaynak bulacaksınız diye soruyorlar. Kaynak soran, saraya baksın yeter. Ne oldu, vatandaş odaklı, hak hukuk odaklı bildirgemizden çok mu rahatsız oldunuz. Kaynak arıyorsanız söyleyeyim. Sizin yandaşların hortumunu kessek yeter. Kaynak 500 milyarlık sarayda. Bir tek şey var, hortumcuya, yosuzuk yapana, rüşvet alana, yandaşa aktarılan parayı keseceksin vatandaşa vereceksin bu kadar basit. 

"CHP'de BİRLEŞME DÖNEMİ"
Kaynak Tayip'in sarayında. Saraya halı yaptırıyorlar 4 yüz 65 bin euroya. Ondan sonra kaynak soruyorlar. İşte size bir sürü kaynak. Senede 765 milyar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının binasının kirası. Bina kimin yandaşın binası. Bütün bunlara gelince kaynak var, taşeron işçiye gelince kaynak yok, emekliye kaynak yok, işçiye-memura kaynak yok, askari ücretliye gelince kaynak yok. Bu dönem bütün güçlerimizi birleştirme dönemidir. Bu dönem oyları hiç bölmeden CHP'de birleşme dönemidir."

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum