SABUNCU, "İKTİDARA CHP GELİYOR"

SABUNCU, "İKTİDARA CHP GELİYOR"
CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, "Artık iktidara CHP geliyor" dedi.

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP İlkadım İlçe Başkanlığı bugün esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Çatalarmut-Kalkanca Minübüscüler Derneği'ni, Kara ve Deniz Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneği'ni, 1 Nolu Dolmuş Hattı'nı, 2 Nolu Dolmuş Hattı'nı ve İlyasköy Pazarı'nı ziyaret etti.

Hergün vatandaşla buluşan CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, Yönetim Kurulu üyeleri, Seçim Komisyonu bugün de milletvekili adayı Müşfik Veysel Erdoğan ile birlikte çeşitli dernek, esnaf ve vatandaları ziyaret ederek CHP'nin seçim bildirgesinde yer alan projelerini anlatmaya devam etti.

Ziyaret edilen dernek ve esnafların dert yandığı CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, ülkenin gidişatından memnun olmadıklarını hatta kaygılandıklarını belirten dernek, esnaf yöneticilerine ve vatandaşlara; "Her fırsatta vatandaşa yüklenen ekonomik krize dur demek için ülke gidişatına dur demek için sizinleyiz" dedi.

"Sorun bu ülkenin kaynaklarının adil dağıtılmaması sorunudur" diyen Sabuncu, "Kaynakların artık emekliye, memura, işçiye, köylüye, esnafa ve vatandaşa aktarılması lazım. Yani bu sistemi tekrar ayağa kaldırmazsak topyekün çöküyoruz. Bu saatten sonra bizlerinde vatandaşında konuşacağı ve uğraşacağı tek şey bu iktidarı yıkmak olmalı. Bunu hep beraber başarabiliriz. Artık iktidara CHP geliyor. Ve eğer CHP'nin programına bakarsanız programımızın laf olsun diye değil iktidar olmak için hazırlanığını rahatlıkla görebilirsiniz" şeklinde konuştu.

"DESTEĞİMİZ DE İNANCIMIZ DA TAMDIR"
"İktidarın dersini vermedikten sonra bu çöküşe gidişin önü alınamaz" diyerek iktidardan memnuniyetsizliklerini dile getiren vatandaşlar ise, "Derslerini almaları lazım. Eğer aynı oyla ya da daha fazla oyla gelirlerse bu millet yandı demektir. CHP'nin yeni yapılan kurultayında da Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu'nin açıkladığı seçim bildirgesinde de CHP'nin iktidar olmak istediğini çok net görüyoruz. İnancımız ve desteğimiz tamdır" dediler.

"DİN DİN DİYE MİLLETİN CEBİNİ BOŞATTILAR"
25. Dönem Milletvekili Adayı Müşfik Veysel Erdoğan ise, "Bu ülkenin yüzde 85'i bankaya direk borçluysa konuşacak pek birşey kalmamış demektir" diyerek şöyle konuştu:

"Kimse kötü olsun diye oy atmaz. Ama durum ortada artık bu kötü gidişe dur demenin vakti.Bu memleketin bir vekili Recep Tayip Erdoğan'ı peygamber yerine koydu, 'Bakara makara' dedi, Eğer konu kutsal dinimize hakaret ve istismarsa bundan daha büyük hakaret ve istismar olabilir mi?
İslam dinini iktidardan fazla sömüren, ayaklar altına alan bir iktidar var mı, bugüne kadar geldi mi? Yani din din diye milletin cebini boşattılar. 

"BİZ BUNLARLA MÜSLÜMAN OLMADIK"
Bu memleket bin 500 senedir müslüman. Biz müslümanlığı Recep Tayip Erdoğandan ya da Başbakan Davutoğlu'ndan mı öğreneceğiz. Hepimiz müslümanız elhamdürüllah. Bu dönem bütün güçlerimizi birleştirme dönemidir. Bu dönem oyları hiç bölmeden CHP'de birleşme dönemidir."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum