SABIRLI OLACAĞIZ

Sevgili okurlarım 2.5 seneden beri ben köşe yazıyorum. Ben böyle yazıyorum, böyle yazmaya devam edeceğim yani kısaca gördüğümü duyduğumu şahit olduğumu yazıyorum. Bende yalan olmaz, yağ çekme olmaz, biat hiç olmaz, gördüğüm yanlışı yazarım. Bir İnsan 7 yaşında da öğrenmeye açıktır 70 yaşında da. Öğrenmenin yaşı olmaz, spor camiasında daha çok öğrenilecek olaylar vardır.

Benim için her zaman aslolan YILPORT SAMSUNSPOR VE ONUN BAŞARISIDIR...

Yazımıza bu girişten sonra gelelim gerçeklere; evet Samsunspor'un oturmuş bir kadrosu var, Ertuğrul hocamız da buna güvenip bu kadro üzerinden transferler yapıyor, hocanın güvendiği bu kadro TFF 1.Lig için yeterli mi ona bakacağız, futbol oynanmadan karar verilemez.. Bir de transferler yetersiz deniliyor ya bi durun kardeşim adamlar sahaya çıksın futbolunu oynasın. Bakalım nasıl top oynuyorlar, takıma katkıları var mı görelim, görmeden karar verilmez..

Sevgili sporseverler; bu aceleciliğimiz tahammülsüzlüğümüz sonucu birçok genç futbolcumuz şu an başka takımlarda başarılı bir şekilde top oynuyor. Lütfen rica ederim aceleci olmayalım sabırlı olalım.. Senelerden beri ülkemizde top oynayan Sosa'nın futbolunu gördüğümüz halde eleştiriyoruz. Adam Beşiktaş'ı şampiyon yaptı Trabzonspor'a değer kattı ve Fenerbahçe'ye transfer oldu. Onun için acele etmeden, kırmadan, dökmeden takımımıza sahip çıkalım.

Üstte yazdığım gibi TFF 2 Lig'de bizi şampiyon yapan bu  kadro TFF 1.Lig'de yeterli olacak mı biz ona bakalım bence. Soru işaretleri ile dolu bir sezon yaşayacağız neden derseniz; BU PANDEMİ SÜRECİ DİĞER  TAKIMLAR 'DA FAZLA KIPIRDATMADI yani diğer takımların da oturmuş bir kadroları var  ve sonuç olarak  TFF 1.Lig'de kadro yapısı olarak çok iyi takımlar var benim çekincelerim 
bu yüzden.. 

Transfer konusuna gelirsek ince eleyip sık dokuyoruz;

HİÇ KİMSE YÜKSEL YILDIRIM'I  HAZIRLADIĞINIZ ÇUKURA  DÜŞÜREMEZ.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR